Sköna Hem

Här hittar du färska kampanjer till Sköna Hem för 2017. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  6 NR + 2 Rörstrandmuggar 199kr

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  6 NR av Sköna Hem + 2 Rörstrandsmuggar Ostindia Floris för endast 199kr + porto 59 kr.

  199kr
 • Till kampanjen →

  6 nr + Pläd & Vas 199kr

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  6 nummer av Sköna Hem + snygg pläd & vas för endast 199:- + porto och exp. avgift 59:-

  199kr

Sköna Hem är Sveriges största inredningsmagasin och här kan du läsa om de senaste trenderna inom stil och heminredning. Alltid inspirerande bildreportage.

Gå till Sköna Hem→
 • Utgångna kampanjer

  • 6 nr + Rituals tvål mm

   Få 6 nummer av Sköna hem + tvål & doftstickor från Rituals + två handdukar för endast 199 kr (+porto 49). Spara hela 666 kr.

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Sköna Hem och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!