Uppercut rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Uppercut för 2024. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

  • PENGAR TILLBAKA
  • 50 kr + 4 % tillbaka hos Uppercut!

    Aktuell kampanj. Gäller just nu!

    Hos MyBonus får du 4 % tillbaka på ditt köp hos Uppercut. Som ny medlem får du dessutom 50 kr i extra bonus på första köpet!

    4 %

Använd rabattkoden hos Uppercut på följande sätt

När du ska handla underkläder eller liknande hos Uppercut kan du få ned priset med hjälp av rabattkoder. Vi går igenom steg för steg hur du gör detta:

  1. Börja med att välja den rabattkod du vill ta del av, klicka på VISA RABATTKOD för att se koden.
  2. När du klickar får du fram koden som du sedan ska kopiera och klistra in på Uppercuts hemsida. Det är enklast att kopiera den men du kan även skriva ned den för hand om du vill.
  3. Gå in på Uppercut.se, lägg till det du vill ha till varukorgen och gå sedan vidare till kassan.
  4. Fyll i allt som ska fyllas i för att kunna få hem varorna. Längst ned på sidan hittar du flik nr 4. Här kan du ange att du har en presentkortskod eller en kampanjkod.
  5. Klicka på den blå texten där det står "Jag har en kampanjkod" för att få fram en ruta. Ange den kod du hittade hos oss. Rabattkoden kommer att ge dig ett bättre pris på ditt köp.
  6. Grattis! Du har nu använt en rabattkod från kampanj.com och på så sätt gjort ett smartare köp! Njut fullt ut av dina nya underkläder eller vad du nu än bestämde dig för att köp.

Ange kampanjkod

Uppercut och deras utbud

Uppercut är en hemsida som har specialiserat sig på underkläder för både killar och tjejer. Perfekt när du vill unna dig själv ett par snygga och bekväma trosor eller om det är dags att ersätta dina gamla kalsonger med ett par fräscha boxers med en tuff design.

Företaget erbjuder mer än bara underkläder. Du kan även hitta andra typer av kläder här som exempelvis:

  • 1.Badkläder
  • 2.Mys- & nattplagg
  • 3.Träningskläder
  • 4.Barnkläder

Du kan prenumerera på deras nyhetsbrev för att få hem erbjudanden och se när de har aktiva kampanjer. När det väl är dags att köpa underkläder finns det inget bättre företag att vända sig till på nätet.

Du kan klicka på nyheter om du vill se deras senaste sortiment. Vårt tips är att även kolla igenom deras REA-sortiment. Här kan du göra riktigt bra fynd! Köp hem redan idag så är du redo för nästa födelsedagsfest.

Underkläder för alla plånböcker

Uppercut har underkläder för alla, från den som söker ett storpack med bekväma kalsonger till den som hellre vill köpa ett par lyxiga och otroligt bekväma underkläder som sitter klockrent. Börja med att ange om du vill köpa underkläder för kille eller tjej. På så sätt får du fram rätt produkter direkt.

Företaget började blygsamt i en liten lokal på 49 m² år 2005. Sedan dess har de sakta men säkert växt och expanderat. Från början bestod sortimentet endast av märkeskalsonger till herrar men tids nog började företaget även att erbjuda underkläder för kvinnor samt andra typer av kläder. Som du förstår blev lokalen snabbt för liten och på detta sätt har det fortsatt. Idag erbjuder Uppercut underkläder till flera länder.

Gå till Uppercut→
  • Utgångna kampanjer

    • 50% rabatt!

      Köp två LOVE ALLA trosor och få den tredje för halva priset.

    • 70% rabatt!

      Idag slår Uppercut upp dörrarna för deras stora rea med upp till 70% rabatt. Den går under namnet END OF SUMMER SALE då sommaren närmar sig sitt slut och hösten tar över. Just nu hittar du massvis av prissänkta varor MEN också en RABATTKOD som ger dig 10% ytterligare rabatt på ditt köp.

    • Rea + 10% rabatt!

      Använd rabattkoden nedan för 10% rabatt i den stora rean som snart slutar!

    • 10% rabatt!

      Nu får du får 10% rabatt på hela sortimentet när du använder rabattkoden nedan. Erbjudandet är tidsbegränsat så fynda NU!!

    • Rea underkläder!

      Se Uppercuts olika erbjudanden, kampanjer som ständigt fylls på.

    • Mellandagsrea 10%

      Mellandagsrean har starta på Uppercut.se. Fynda underkläder med 10% rabatt! Glöm inte att använda rabattkoden.

    • 10% på rean!

      Ange rabattkoden brevid så får du ytterligare 10% på reapriserna!

    • 50 kr rabatt!

      Du får just nu 50 kronor rabatt när du köper bh av märket Wonderbra. Det är dessutom 50 kronor rabatt per bh.

    • Kampanj på Björn Borg Trosor!

      Nu har Uppercut stor utförsäljning av Björn Borg trosor för endast 99 kronor, vilket är halva priset mot vad det brukar kosta. Passa på och fynda för erbjudandet gäller så länge lagret räcker!

    • Köp två, få tredje på köpet!

      Inte nog med att det är stor utförsäljning på Björn Borg trosor för bara 99 kronor styck, utan du får just nu det tredje paret på köpet. Skynda fynda för det kommer gå åt snabbt och allt ska bort!

    Erbjudanden

    Här presenterar vi aktuella erbjudanden och kampanjer från Uppercut och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya erbjudanden och vi lägger stor vikt på att dem ska vara aktuella. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Tänk på att vissa erbjudanden endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!