Adlibris rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Adlibris för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • 2% återbäring på hela köpet!

  Gäller nu! + 25 kr i registreringsbonus

  Pssst! Genom att använda Cashbackshopping får du 2% återbäring på hela köpet hos Adlibris och hundratals andra kända butiker!

  2%
 • Till kampanjen →

  Veckans deal!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Kolla in Adlibris senaste kanonerbjudande. Ett nytt bra erbjudande varje vecka på böcker.

 • Till kampanjen →

  Fyndhörnan!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Kolla in Adlibris fyndhörna! Där hittar du böcker till fyndpris under en begränsad period och Adlibris fyller kontinuerligt på med nya titlar.

Adlibris grundades redan 1997 och är en pionjärerna inom böcker på internet. Affärsidén var då och är fortfarande att tillhandahålla ett stort sortiment av böcker med försäljning online. Under 2005 köptes företaget upp av Bonnier koncernen och har cirka 70 anställda vid sitt huvudkontor som återfinns i Stockholm.
Adlibris är alltid billigt och alltid fraktfritt. Detta har blivit lite av Adlibris ledord, och det är precis vad man letar efter när det kommer till en bokbutik på nätet. Oavsett vilken bod det är du söker så kan du nästan vara helt säker på att Adlibris har den till hands. De har över 10 miljoner olika böcker som du kan söka och välja mellan. Du kommer aldrig att vara sysslolös med det utbudet. Oavsett om du behöver facklitteratur till skolan, eller en skön bok att lösa under en palm på din semester så är det bara att välja och vraka på Adlibris.
Adlibris bygger på en riktig entreprenörsanda. Företaget grundades av fyra unga killar som ville erbjuda billiga böcker utan att behöva tumma in på servicen. För att erbjuda detta så har de optimerat alla flöden för att ditt köp ska bli så automatiskt som möjligt. Styrkan hos Adlibris är helt klart utbudet, de erbjuder studentlitteratur på en rad olika språk som kan vara svåra att få tag på i andra butiker. På Adlibris jobbar 70 personer på huvudkontoret och runt 100 personer står och packar beställningar i lagret som ligger i Morgongåva. Bland personalen finns utbildade litteraturvetare som granskar titlar och böcker som tas in i sortimentet.

Gå till Adlibris→
 • Utgångna kampanjer

  • Pocket 35 kr!

   Köp Viveca Stens böcker för 35 kr/st

  • Köp 2 för 99 kr!

   Köp 2 excess-böcker för bara 99 kr!

  • Rea deckare!

   Bra sommarläsning. Heta deckarnyheter från 119 kr!

  • 4 pocket för 99

   Köp 4 stycken pocketböcker för endast 99 kr!

  • 2 för 89 kr!

   Köp 2 inbundna romaner för 89 kr

  • Specialpris!

   Specialpris på böcker med fokus på mat och motion.

  • Veckans deal!

   Köp Fragment av Marilyn Monroe för bara 139 kr.

  • 3 för 69 kr!

   Just nu kan du köpa 3 Harlequin-romaner för 69 kr.

  • 29% rabatt!

   Köp kriminalromanen Två soldater av succéduon Roslund & Hellström för bara 129 kr - spara 50 kr! Erbjudandet gäller till och med den 4/9 eller så långt lagret räcker. Lägg boken i kundvagnen för att ta del av erbjudandet.

  • 33% rabatt!

   Köp “Två hungriga italienare” av Antonio Carluccio och Gennaro Contaldo för bara 99 kr - spara 50 kr på veckans deal!
   Två hungriga italienare innehåller över 100 recept som får det att vattnas i munnen och som går bortom klichéerna för att visa den äkta italienska maten. Det är en spännande blandning av klassiska rätter och nyare ingredienser som kommit att bli en del av dagens italienska mat.

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Adlibris och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!