Airberlin

Här hittar du färska kampanjer till Airberlin för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Flygerbjudanden

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Här listas aktuella erbjudanden från Air Berlin till populära europeiska städer.

Airberlin är Tysklands näst största flygbolag som flyger till över 160 destinationer över hela världen. Flygbolaget ämnar att hålla hög servicenivå kombinerat med attraktiva priser.

Gå till Airberlin→
 • Utgångna kampanjer

  • Kampanj flyg!

   Skidor och snö, sightseeing eller shopping: Hos Air Berlin kan du uppfylla alla dina önskemål. Bara till torsdag finns det priser att jubla åt. Slå till nu och spara pengar på flygresor till Tyskland, Europa eller till hela världen

   Bokningsperiod: 13 till 15 november 2012
   Resperiod: 1 december 2012 till 15 mars 2013

  • Från 850 kr!

   Boka tur- och returresa till spännande resmål från 850 kr! Erbjudandet gäller bara så länge lagret räcker. Endast den 20 och 21 december:

  • Flyg från 429 kr!

   Endast fram till torsdag finns det många prisvärda biljetter till Berlin.
   Bokningsperiod: 29 till 31 januari 2013, Resperiod: 1 mars till 30 juni 2013

  • 10% rabatt!

   Res mellan 2 Augusti och 10 April, 2014 från Stockholm eller Göteborg till Thailand, Mexico eller Spanien. Boka innan 14 Augusti.

  • Flygkampanj!

   Nu är kampanj på tur & retur resor till Berlin med priser så lågt som 839 kronor från Stockolm och 1029 kronor från Göteborg. Passa på för senaste bokningsdag är 16 maj.

  • Kampanj!

   Airberlin erbjuder nu fantastiskt låga priser på resor till USA. Njut av de alla smakupplevelser och sevärdheter USA har att erbjuda i en av deras storstäder.

  • Billiga flygresor!

   Airberlin har släppt tur & retur biljetter till fantastiska priser. Fynda biljetter från 759 kr och erbjudandet gäller endast till torsdag så passa på nu när du har chansen.

  • Höstkampanj hos Airberlin!

   Fynda bland tur&retur resor från så billigt som 759 kr! Åk till häftiga och kulturrika städer till fantastiska priser redan idag!

  • Alla Hjärtans Dag-erbjudande!

   Fram tills den 14:e Februari får du nu njuta av en T&R-resa för två från Stockholm till Berlin för endast 1759 kr! Gäller under resperioden 1:a Mars till 30:e Juni!

  • 100 kr rabatt hos Airberlin!

   Med senaste rabattkoden från Airberlin får du 100 kr rabatt på samtligen flygbokningar! Rabatten gäller per bokning och på både flyg och flyg+hotellbokningar.

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Airberlin och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!