Airbnb rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Airbnb för 2020. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  360kr rabatt som ny medlem!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Genom den här värvningslnken får du 15% rabatt när du bokar för första gången via Airbnb. Gäller vid bokningar för minst 690kr.

  360kr
 • Till kampanjen →

  135kr rabatt på upplevelser

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Bokar du en upplevelse via Airbnb istället för ett boende så får du 135kr rabatt om du använder den här länken. Gäller dig som ny medlem när du bokar för minst 455kr.

  135kr

Få 360kr extra rabatt som ny medlem hos AirBnB.

Gör såhär för att få rabatt hos Airbnb

 1. Gå till erbjudandet ovan genom att klicka på "TILL KAMPANJEN"
 2. Du kommer nu till en sida som säger att du får 360kr rabatt på din första resa när du blir medlem.
 3. Bli medlem genom Google, Facebook (någon av dessa 2 går snabbast om du har konton där) eller genom att registrera dig med din epostadress.
Såhär ser det ut när du kommer till sidan, du klickar på "Skapa ett konto":

Registrera dig hos airbnb för att få en rabattkod

När du klickat på knappen kommer en ruta upp:

Rabatt hos Airbnb

Så enkelt är det! Bli medlem och få därefter 360kr att resa för på den otroligt enkla sajten Airbnb.

Gå till Airbnb→
 • Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Airbnb och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!