Ali Express

Här hittar du färska kampanjer till Ali Express för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Dagens deal!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Missa inte dagens hetaste deals hos Ali Express!

 • 4% återbäring på hela köpet!

  Gäller nu! + 25 kr i registreringsbonus

  Pssst! Genom att använda Cashbackshopping får du 4% återbäring på hela köpet hos Ali Express och hundratals andra kända butiker!

  4%

Ali Express har ett brett urval av produkter på allt från elektronik, kläder, smycken, barnprodukter, med mera till fantastiska priser. Spara en slant på dina köp med en rabattkod som sänker priset på din beställning eller ger fri frakt.

Gå till Ali Express→
 • Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Ali Express och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!