Allt Om Handarbete

Här hittar du våra senaste erbjudanden på Allt Om Handarbete för 2019. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

En av Nordens ledande handarbetstidningar.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Allt Om Handarbete...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Handarbete för alla

Allt om Handarbete premierAllt Om Handarbete är i dag en av Nordens största handarbetstidningar och utges av Burda Nordic. Det finns två versioner av tidningen för att passa dig som läsare som bäst: ett sömnadsmagasin och ett stickmagasin. Så oavsett om du föredrar att sy, tråckla, sticka eller virka finns det ett magasin för dig!

Sömnadsmagasinet
Tidningen för dig som älskar att sy eller vill lära dig mer om hantverket. Med varje nummer följer flera tiotal snittmönster till både kläder och inredning, inspiration och stylingtips samt steg för steg-beskrivningar.

Stickmagasinet
Stickmagasinet är alltid fullspäckat av stick- och virkbeskrivningar till kläder som inredning. Här får du läsa om nya tillbehör, nyheter inom garn och de allra senaste trenderna.

Prenumerera på Allt Om Handarbete

Här ovan samlar vi de bästa prenumerationserbjudandena på Allt Om Handarbete just nu. Kan du inte välja magasin är det möjligt för prenumeranter att växla från månad till månad. Fler förmåner som prenumerant av Allt Om Handarbete är tillgång till alla de mönster och beskrivningar från samtliga nummer sedan 2009 samt möjligheten att ladda ned tidningen till mobilen, datorn eller surfplattan.

Allt Om Handarbete erbjudande Allt Om Handarbete prenumerera

 • Utgångna kampanjer

  • 2 tidningar + hotellvistelse!

   Välj två av tidningarna ‘Allt om Handarbete Stick Magazine’, ‘Allt om Handarbete Sömnadsmagasinet’ eller ‘Burda stil’ samt få en valfri hotellvistelse för två personer för endast 99 kronor + porto!