Ambassador Watches rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Ambassador Watches för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Tidlösa klockor!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Unna dig något extra! Hos Ambassador Watches finns tidlösa klockor med utbytbara band.

 • 5% återbäring på hela köpet!

  Gäller nu! + 25 kr i registreringsbonus

  Pssst! Genom att använda Cashbackshopping får du 5% återbäring på hela köpet hos Ambassador Watches och hundratals andra kända butiker!

  5%

Så använder du rabattkoden hos Ambassador Watches

Vill du ha en klocka som andas klass, stil och lyx? Se då till att du beställer den för ett extra bra pris genom att följa dessa enkla steg:

 1. Klicka på VISA RABATTKOD för den kod du vill använda.
 2. Kopiera koden som kommer att dyka upp i ett nytt fönster.
 3. Gå in på Ambassadorwatches.com, välj den klocka du vill beställa.
 4. Gå vidare till kassan (även kallad Checkout på engelska).
 5. Klicka på länken vid "Have a discount code? Enter it here".
 6. Fyll i fältet som dyker upp med din kopierade rabattkod.
 7. Slutför köpet och vänta in din nya snygga klocka.

rabattkod hos ambassador watchesDet krävs verkligen inte mycket för att kunna få ned priset en aning. Kom ihåg att vi inte bara tillhandahåller rabattkoder för klockor hos oss. Vi har samlat rabattkoder från hundratals olika företag!

Ambassador Watches och deras stilrena klockor

Få klockor utstrålar klass, lyx och stilrenhet på samma diskreta och samtidigt uppenbara sätt som klockorna från det nya svenska klockmärket Ambassador Watches. Det märks att Amabassor Watches lägger stor fokus på detaljerna. Här finner du verklig stil, kvalitet och snygg finish. I skrivande stund kan du välja mellan tre olika typer av klockor från företaget, nämligen:

 • Heritage 1863
 • Heritage 1921
 • Heritage 1959

Du kan även köpa till olika klockarmband, perfekt om du vill kunna matcha klockan till olika stilar. Till skillnad från många andra klockor är armbanden från Ambassador Watches enkla att byta. Du kan lägga till några extra armband samtidigt som du beställer en klocka. Använd din rabattkod för att få kunna beställa till ett bättre pris än vanligt. Perfekt som present, antingen till en kär vän, familjemedlem eller till dig själv!

Ambassadorwatches.com är ett nytt, svenskt klockmärke med fokus på detaljer. Här finner du verklig stil, kvalitet och snygg finish.

Gå till Ambassador Watches→
 • Utgångna kampanjer

  • 10% rabatt

   10% rabatt på alla produkter.

  • 15% på ditt köp!

   Ange koden i kassan och få 15% rabatt på din order.

  • 25% på alla klockor!

   Endast till midnatt får du 25% rabatt på alla klockor!

  • 25% på alla klockor!

   Denna vecka får du 25% rabatt på alla klockor!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Ambassador Watches och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!