Apollo rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Apollo för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Veckans klipp!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Varje vecka erbjuder Apollo dig ett kraftigt rabatterat pris på ett eller flera utvalda favorithotell! Antal platser är begränsade och klippet gäller endast den vecka vi presenterar det här på apollo.se. Så skynda och fånga klippet redan i dag!

 • Till kampanjen →

  Apollo kampanjer!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Se Apollos alla kampanjer och erbjudanden. Massor av klipp till spännande resmål.

Apollo är det få som inte hört talas om då det är en av av de ledande researrangörerna i Sverige. Apollo började med att bara resa till Grekland och det var kärleken till detta land som drog igång hela verksamheten. De Varma somrarna och det gästvänliga klimatet gjorde att det tog mer än 10 år innan företaget Apollo började arrangera resor som gick utanför Greklands landsgränser. Idag är situationen däremot lite annorlunda, Apollo reser runt i 34 länder och gör landningar på 48 olika destinationer.
Apollo arbetar på ett bra och personligt sätt med reseguider och helhetslösningar så att du ska kunna helt och håller slappna av på din semester. Tänk dig att du kommit ner till din destination och checkat in på hotellet, då ska det inte vara massa krångel som du ska behöva kolla upp, allt du ska behöva göra då är att lägga dig och njuta av semestern. Det är denna kompletta tillgång till charter-resor som gjort att Apollo är den tredje största researrangören i Sverige. När det kommer just till charter så har Apollo det absolut största sortimentet av resor att välja mellan. Ifall du är riktigt sugen på en bra resa är Apollo en trygg och stabil researrangör som man kan förlita sig på. Med många år i branschen och flera tusen genomförda resor kan det inte bli annat än bra!

Gå till Apollo→
 • Utgångna kampanjer

  • Rabatt flyg!

   Nonstopflyg till Thailand, Vietnam och Malaysia från 4998 kr.

  • 1000 kr rabatt!

   Sommaren 2013 börjar nu - boka tidigt och få 1 000:- i rabatt! Hela 72 hotell går att boka med rabatten. Boka sommarresan i dag med avbeställningsskydd så får du öppet köp och kan boka om eller av resan inom 3 månader från bokningsdagen.

  • 1000 kr rabatt!

   Sommaren 2013 börjar nu - boka tidigt och få 1 000:- i rabatt hos Apollo!
   Boka resan innan den 30 november.

  • Rea charter!

   Just nu har Apollo rea-priser till solen på utvalda datum under januari och februari 2013. Det finns resor för alla plånböcker. Vad sägs om Jordanien 1v från 2 798:- eller Thailand 2v från 5 898:-? Boka redan idag.

  • Kampanj resor barn

   I sommar reser barnen från 998 kr hos Apollo! Se de allra bästa erbjudandena för barnfamiljer här.

  • 500 kr rabatt!

   Nu får du dessutom 500:- rabatt per person när du bokar något av Apollos mest populära hotell i sommar! Ju fler som reser desto större rabatt, är ni till exempel fyra personer blir det 2 000:- rabatt på hela resan.

  • 1000kr rabatt!

   Just nu kan du få 1000:- rabatt per bokning på resor till Tobago när du bokar innan den 31 mars. Ange koden, som finns här intill, när du gör din bokning för att erhålla rabatten. Erbjudandet avser nybokningar på apollo.se, gäller ej ospecificerade resor och kan ej kombineras med andra rabatter.

  • Res nu, betala sen

   Vill du åka iväg på en resa men har inte ekonomin för att betala flygbiljetten? Med Apollos semesterkonto kan du kan välja att, helt räntefritt, delbetala din resa på 6, 12 eller 36 månader.

  • 1000kr rabatt!

   Från Landvetter under April. Nu har Apollo en kampanj där du får 1000kr rabatt per bokning från Landvetter flygplats under April. Gäller alla resmål! Använd rabattkoden för att ta del av erbjudandet.

  • 50% rabatt!

   Alla som har bokat en resa med Apollo får upp till 50% rabatt på hotellen Radisson Blue Arlandia eller Radisson Blu Skycity innan eller efter du flugit.

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Apollo och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!