Årstiderna rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Årstiderna för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • 50 Kr återbäring på hela köpet!

  Gäller nu! + 25 kr i registreringsbonus

  Pssst! Genom att använda Cashbackshopping får du 50 Kr återbäring på hela köpet hos Årstiderna och hundratals andra kända butiker!

  50 Kr
 • Visa rabattkod →

  20% på första leveransen!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Med vår exklusiva kod får du hela 20% rabatt på din första leverans från Årstiderna! Erbjudandet omfattar alla matkassar, juicelådan samt frukt- och grönsakslådor.

  20%
 • Till kampanjen →

  Sveriges enda helt ekologiska!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Årstiderna är landets enda helt ekologiska matkasse! Beställ din matkasse i dag!

Ta del av våra rabattkoder hos Årstiderna

Älskar du mat men känner inte riktigt att du hinner lägga tid åt veckoplanering eller matinköp? Årstiderna är den enda ekologiska matkassen i Sverige med hemleverans. Testa på en god och hälsosam matkasse till bättre priser, genom att använda en rabattkod hos Årstiderna. Nedanför kan du hitta aktuella kampanjer hos Årstiderna. Här samlar vi även rabattkoder som du kan använda för att få ett billigare pris.

Årstiderna är en unik butik som kortfattat tar en trälåda, fyller den till bredden med läckra råvaror som är bra för säsongen och skickar därefter med lätta och trevliga recept som passar till de råvaror du fått i lådan. Du kan själv välja om du vill ha matlådor hemlevererade varje vecka eller om du endast vill testa på någon enstaka gång. Årstiderna säljer även fruktlådor, ett tips för dig som vill köpa goda och ekologiska frukter! För att betala och utnyttja rabattkoder behöver du göra en användare på sidan. Här får du skriva in din adress och dina personuppgifter.

Årstiderna Rabattkod

Bra mat från Årstiderna

Årstiderna erbjuder härliga matlådor med enbart ekologiska produkter, de enda undantagen de har är salt och den fisk som fångas ute i naturen. Genom att beställa matlådor härifrån stöttar du bönder runt om i landet. Företaget jobbar hårt för att minska på leveranserna och försöker istället bana en enkel väg mellan åker och kund. Testa på trevliga matkassar och matlådor du med, här är några av alternativen:

 • Vegetariska kassen
 • Juicelådan
 • Veganska kassen
 • Flexitariska kassen

Hitta en ny favorit!

Handla billigare mat

Årstiderna erbjuder bra råvaror och trevliga recept som dessutom går snabbt att laga. Med våra rabattkoder kan du nu få ner priset på din mat. Prova på att använda våra rabattkoder hos Årstiderna eller gå direkt till en aktuell kampanj!

Gå till Årstiderna→
 • Utgångna kampanjer

  • Årstidernas lådor & kassar!

   Du har väl inte missat Årstidernas ekologiska lådor och kassar? Här hittar du definitivt ett alternativ för dig och din familj!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Årstiderna och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!