Batteries-Online

Här hittar du färska kampanjer till Batteries-Online för 2020. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Få 50 kronor rabatt!

  Gäller t.o.m. 2020-12-31

  När du handlar minst ett batteri och en laddare på en och samma gång får du 50 kronor rabatt! Rabatten drages automatiskt i kassan.

  50kr
 • Till kampanjen →

  Fri frakt!

  Gäller t.o.m. 2020-12-31

  Oavsett storlek på din beställning så bjuder Batteries-Online på fraktkostnaden.

 • PENGAR TILLBAKA
 • 50 kr + 3,5 % tillbaka hos Batteries-Online!

  Aktuell kampanj. Gäller just nu!

  Hos MyBonus får du 3,5 % tillbaka på ditt köp hos Batteries-Online. Som ny medlem får du dessutom 50 kr i extra bonus på första köpet!

  3,5 %

Batteries-Online är en av Sveriges ledande försäljare av batterier och laddare.

Gå till Batteries-Online→
 • Utgångna kampanjer

  • 15% på allt!

   Året ut får du 15% rabatt på hela butiken!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Batteries-Online och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!