Billig Teknik rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Billig Teknik för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • 3% återbäring på hela köpet!

  Gäller nu! + 25 kr i registreringsbonus

  Pssst! Genom att använda Cashbackshopping får du 3% återbäring på hela köpet hos Billig Teknik och hundratals andra kända butiker!

  3%
 • Till kampanjen →

  Köp en begagnad dator!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Varför lägga stora pengar på något sprillans nytt när något begagnat fungerar lika bra? Hos Billig Teknik finner du ett urval av begagnade datorer till kanonpris!

 • Till kampanjen →

  Fyndhörnan!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Här finner du mängder av bra erbjudanden på datorer, surfplattor och mycket annat roliga hemelektronik! Här kan du finna roliga prylar till ett riktigt fyndpris så passa på att ta en titt, då och då!

BilligTeknik grundades hösten år 2007 av två studenter från Lunds Universitet. När ett privat inköp av en bärbar dator skulle göras, upptäckte studenterna att återförsäljarna i många fall kunde ha olika priser på en och samma produkt. De började då fundera över att det borde finnas en hel del datorer som inte kunde säljas av återförsäljarna, eftersom det i alla branscher blir produkter över och modeller som utgår ur sortimentet. Efter många om och men, tog studenterna mod till sig och påbörjade sökandet efter sådana produkter från en källarlokal strax utanför Lund.
Huvudsätet och lagret finns fortfarande kvar i Lund, men i nya och större lokaler. Verksamheten har vuxit och BilligTeknik har fått ett betydligt bredare utbud än tidigare. Trots att huvudinriktningen fortfarande är datorer, dyker det upp andra produkter inom hemelektronik i deras sortiment.

Företaget har dessutom fått mycket beröm för dess kundservice och följer idén om att aldrig ha en missnöjd kund. De strävar alltså efter att ha den mest personliga och bästa servicen.
BilligTeknik vill påstå att de, till skillnad från sina konkurrenter, tar ansvar för de produkter som de säljer och gärna tar steget extra. Företaget har alltså inga expediter som går hem kl. 17.00, utan de finns där så länge kunderna behöver dem.

Gå till Billig Teknik→
 • Utgångna kampanjer

  • Tablets och TV-kampanj!

   Nu har Billig Teknik dragit igång en stor kampanj på tablets och TV-apparater till ett kraftigt reducerat pris!

  • 24 kr rabatt på In-ear-lurar

   Just nu är det 24 kr rabatt på In-ear-hörlurar av TNB hos Billig Teknik.

  • Harman Kardon Högtalare 795kr

   Extrapris på Harman Kardon Omni 10 trådlös bluetooth-högtalare, hos Billigteknik.se. Nu 795 kr (ord 1790 kr). Okänt slutdatum för kampanjen.

  • Toshiba Satellite - Superpris!

   Toshiba Satellite C55-C-1L0 för 4395 kr (ord. 6000 kr) hos Billigteknik.se. Okänt slutdatum för kampanjen.

  • Upp till 80% rabatt!

   Mellandagsrea hos Billig Teknik med upp till 80% rabatt!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Billig Teknik och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!