Body Magic

Här hittar du färska kampanjer till Body Magic för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Träningskorsett från Ann Chery

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Hos Body Magic hittar du självklart de populära träningskorsetterna från Ann Chery. Klicka hem familjen Kardashians favoriter nu!

 • Till kampanjen →

  Fynda hos Body Magic!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Fynda waist trainers och shapewear från välkända varumärken till riktigt bra pris! Kika in Body Magics fyndhörna i dag!

Body Magic tillhandahåller ett brett sortiment av waist trainers, Butt shapers, Body shapers och andra tillbehör med fokus på träning och viktminskning.

Gå till Body Magic→
 • Utgångna kampanjer

  • 20% på Hipkini

   Just nu får du 20% rabatt på träningskläder från Hipkini.

  • 20% på Hipkini!

   Nu 20% rabatt på allt från Hipkini.

  • 20% på Hipkini

   Nu 20% rabatt på Hipkini.

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Body Magic och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!