Bokadirekt.se rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Bokadirekt.se för 2020. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Gör det enkelt!

  Gäller t.o.m. 2020-12-31

  Boka din nästa klipptid, massage eller nagelförlängning med Bokadirekt.se! Här hittar du enkelt den bästa aktören för dig och gör din bokning med ett klick.

 • PENGAR TILLBAKA
 • 50 kr + 6 % tillbaka hos Bokadirekt.se!

  Aktuell kampanj. Gäller just nu!

  Hos MyBonus får du 6 % tillbaka på ditt köp hos Bokadirekt.se. Som ny medlem får du dessutom 50 kr i extra bonus på första köpet!

  6 %

Bokadirekt.se är landets ledande bokningstjänst inom hälsa & skönhet.

Gå till Bokadirekt.se→
 • Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Bokadirekt.se och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!