Bokbörsen rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Bokbörsen för 2020. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Tre miljoner annonser!

  Gäller t.o.m. 2020-12-31

  Köp begagnade böcker, filmer, serier och musik på Bokbörsen. Här finns i dag tre miljoner annonser och 20 000 säljare.

 • PENGAR TILLBAKA
 • 50 kr + 2 % tillbaka hos Bokbörsen!

  Aktuell kampanj. Gäller just nu!

  Hos MyBonus får du 2 % tillbaka på ditt köp hos Bokbörsen. Som ny medlem får du dessutom 50 kr i extra bonus på första köpet!

  2 %

Bokbörsen är en annonsmarknad för bland annat böcker, serier och filmer. Här kan du som privatperson sälja och köpa utan mellanhänder.

Gå till Bokbörsen→
 • Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Bokbörsen och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!