Booking.com rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Booking.com för 2020. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Över 1 000 000 hotell!

  Gäller t.o.m. 2020-12-31

  Boka din nästa hotellvistelse med Booking.com! Ingen annanstans finns fler hotell, vandrarhem och B&B:s samlade!

 • PENGAR TILLBAKA
 • 50 kr + 2 % tillbaka hos Booking.com!

  Aktuell kampanj. Gäller just nu!

  Hos MyBonus får du 2 % tillbaka på ditt köp hos Booking.com. Som ny medlem får du dessutom 50 kr i extra bonus på första köpet!

  2 %

Booking.com är en av världens största jämförelse- och bokningssajter för hotell. I dag finns över 1 000 000 hotell samlade.

Gå till Booking.com→
 • Utgångna kampanjer

  • Upp till 40% på boenden!

   Nu kan du boka ditt boende hos Booking.com med upp till 40% rabatt! Gäller vistelser fram till och med den 31 mars 2019.

  • Minst 20% rabatt!

   Nu kan du spara minst 20% på hotell i Europa, Oceanien, Mellanöstern och Afrika samt minst 25% på hotell i Asien när du bokar hos Booking.com!

  • 20% på hotell!

   Undvek du semesterpaniken för att ta ledigt senare på året? Njut av lugnet med 20% rabatt på vistelser mellan den 1 september och 31 oktober.

  • Minst 20% rabatt!

   Nu får du minst 20% rabatt på utvalda vistelser.

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Booking.com och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!