Brussels Airlines

Här hittar du färska kampanjer till Brussels Airlines för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • 1% återbäring på hela köpet!

  Gäller nu! + 25 kr i registreringsbonus

  Pssst! Genom att använda Cashbackshopping får du 1% återbäring på hela köpet hos Brussels Airlines och hundratals andra kända butiker!

  1%
 • Till kampanjen →

  Flyg världen över!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Flyg världen över med Brussels Airlines!

Brussel Airlines är ett flygbolag som erbjuder bra och prisvärda biljetter dit du vill åka på semester. Du kan hitta riktigt lyxiga biljetter där du får bra service ombord, eller billiga biljetter som gör att du helt enkelt bara kommer fram dit du ska. Oavsett vad du har för preferenser och krav på dina flygbiljetter så kan Brussel Airlines hjälpa dig med detta. De har en tydlig hemsida där du kan boka och betala enkelt. Numera kan du till och med betala med PayPal vilket gör köpet och valet av flygbolag ännu enklare än innan. Boka dina flygbiljetter tidigt så har du en resa att se fram emot!

Gå till Brussels Airlines→
 • Utgångna kampanjer

  • 20% rabatt!

   20% rabatt på alla flyg till Belgien och Europa. Boka fram till 24/11 - 2012 och res mellan 24/11 2012 - 31/1 2013.

  • 20% rabatt!

   20% rabatt på flygresor till Europa. Gäller från 7-14 december 2012!

  • 20% rabatt!

   Just nu 20% rabatt på alla “b.light biljetter” till europeiska destinationer.
   Boka från 1 februari 2013 till 8 februari 2013.
   Res mellan 22 februari 2013 till 22 April 2013

  • Spara 20% !

   Nu får du 20% rabatt när du bokar biljetter till Brussel, via Brussel Airlines!

  • Kampanj flyg!

   Res mellan 12 mars och 31 december från Stockholm, eller Göteborg till Rom, Barcelona, Bilbao, m.fl. Boka innan 31 december.

  • 20% rabatt till Europa!

   Under hela Februari får du 20% rabatt på resor till Lissabon och många andra destinationer!

  • 10% rabatt på flygresor!

   Just nu får du 10% rabatt på flyg till Brussels med Light&Relax eller Flex&Fast! Ange rabattkoden för att ta del av erbjudandet.

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Brussels Airlines och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!