Bubbleroom rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Bubbleroom för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Sänkta priser hos Bubbleroom!

  Annons!

  På Erbjudanden.se hittar du sänkta priser och erbjudanden från Bubbleroom och många andra kända butiker!

  2.5%
 • 2.5% återbäring på hela köpet!

  Gäller nu! + 25 kr i registreringsbonus

  Pssst! Genom att använda Cashbackshopping får du 2.5% återbäring på hela köpet hos Bubbleroom och hundratals andra kända butiker!

  2.5%
 • Till kampanjen →

  Fynda hos Bubbleroom!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Här finner du Bubblerooms stora REA-avdelning med mängder av snygga kläder till ett kraftigt reducerat pris!

Bubbleroom har genomgått en otrolig resa sedan starten 2005. Den startades som en nätbutik för att sälja dyra märkeskläder och har sedan dess utvecklats otroligt mycket. Däremot så har aldrig kvaliteten tummats på. Ett par år senare så breddade man sortimentet för att kunna tilltala alla målgrupper. Idag så har Bubbleroom allt du kan tänkta dig inom mode och skönhet. Du kan köpa kläder från otroligt många varumärken på samma ställe. Det som är unikt med Bubbleroom är att det är mer än bara en butik. Det är även en tidning som heter ”Bubbleroom Magazine” samt ett Community och en bloggportal. De har även en Vintage-avdelning samt ett eget märke på mineralvatten vilket är få klädesbutiker som har.

Företaget ligger i Borås som är den klassiska e-handelsstaden. Snabb service är något som Bubbleroom håller hårt på. Därför skickas alla beställningar som kommer in innan kl. 15:00 samma dag. Om du mot förmodan skulle ha någon synpunkt på något på sidan kan du maila det till kundtjänst och vinna 1000kr för ditt tips. Det arbetar ständigt personal på Bubbleroom med att utveckla alla olika delar av sidan och bloggportalen, och inte minst att utöka sortimentet i webbshopen med så bra och högkvalitativa produkter som möjligt.

Gå till Bubbleroom→
 • Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Bubbleroom och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!