Budjet rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Budjet för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • 70 Kr återbäring på hela köpet!

  Gäller nu! + 25 kr i registreringsbonus

  Pssst! Genom att använda Cashbackshopping får du 70 Kr återbäring på hela köpet hos Budjet och hundratals andra kända butiker!

  70 Kr
 • Till kampanjen →

  Upp till 50% på hotell!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Boka flygresan hos BudJet och få upp till 50% rabatt på hotell!

  50%
 • Till kampanjen →

  Billiga flygresor!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Här finner du mängder av billiga erbjudanden till fantastiska destinationer. Passa på att ta en titt här när du planerar att resa.

Budget är till för dig som lever för att resa. Svenska Resegruppen ligger bakom sidan som har otroligt bra pris eftersom allting sköts online. De har tagit bort dyr telefonsupport och liknande tjänster för att kunna ge dig ett så bra pris som möjligt. Du beställer själv den resan du vill ha direkt online. Du kan söka både flygbolag och hotell riktigt enkelt genom en avancerad sökfunktion. Självklart kan du fortfarande få support, du får däremot vända dig till support-sidan på deras hemsida. Hur du vill betala väljer på i samband med köpet, antingen via kort, bank, faktura eller till och med delbetalning.

Gå till Budjet→
 • Utgångna kampanjer

  • Upp till 50% på hotell

   Få upp till 50 procent rabatt på hotell när du bokar flyg hos BudJet!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Budjet och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!