Bygghemma

Här hittar du färska kampanjer till Bygghemma för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Fyndhörnan hos Bygghemma!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Spana Bygghemma’s fyndhörna med mängder av fina och praktiska produkter till ett kraftigt reducerat pris!

Är du en klassisk hemmafixare? I så fall bör du spana in sajten Bygghemma.se. Här kan du köpa alla byggvaror som du någonsin kan tänkas behöva för alla dina fixar-projekt. Intresset för hem och inredning ökar ständigt vilket Bygghemma mycket väl vet om. Därför försöker de hjälpa dig med både byggvaror och kunskap för att du sak lyckas genomföra alla dina projekt du påbörjat därhemma och inte lämna dom halvklara åt slumpen. Det finns alltid mängder med projekt som bör göras om, och saker som bör renoveras. Bygghemma är den perfekta sajten som hjälper dig på vägen. Sortimentet på Bygghemma består av svenska varumärken med god kvalitet. Utbudet ökar ständigt i takt med efterfrågan och du får hela tiden möjlighet att köpa fler byggvaror till lägre pris på Bygghemma.se. Din beställning levereras direkt hem till din dörr av trevliga speditörer som hjälper dig lasta av de tunga godsen. Oavsett ifall du är ute efter dyra kvalitetsvaror eller billigare lösningar så kommer du garanterat att hitta produkterna som passar dig bland de dryga 100’000artiklarna som du kan välja mellan på Bygghemma.se. På huvudkontoret i Oskarshamn sitter idag 40 kunniga personer som gärna hjälper dig hela vägen med din beställning ifall du inte vet exakt vad det är du söker.
Företaget är beläget i Oskarshamn och sysselsätter ett 30-tal personer. Bra service med snabba leveranser och låga priser är ledorden för verksamheten. Gå till Bygghemma→
 • Utgångna kampanjer

  • 45% rabatt!

   Upp till 45% rabatt på fönster till 2/7

  • 25% rabatt!

   25% rabatt på hela sortimentet av Hafa badrum.

  • 20% rabatt!

   Kampanj på olika badrumsprodukter. Minst 20% rabatt.

  • Spara upp till 25%

   Just nu är det upp till 25% rabatt på Elfa skjutdörrar och förvaring.

  • 29% rabatt!

   Just nu får du 29% rabatt på SP-Fönster. Tidsbegränsat erbjudande.

  • 36% rabatt!

   Upp till 36% rabatt på trädgårdsmaskiner. Passa på att fynda innan 31/8.

  • 41% rabatt!

   Just nu ytterdörrar från Polardörren till 41% rabatt. Välj mellan 77 st olika ytterdörrar.

  • 20% rabatt!

   Just nu 20% rabatt på Lindab takavvattning.
   Välj mellan 48 olika produkter. Erbjudandet gäller tom 30/9.

  • 199 kr/ m2

   Passa på att köp trägolv från Kähr för endast 199 kr / m2. Kampanjen gäller till och med 30/9.

  • 30% rabatt!

   Spara upp till 10000 kr på stugor och friggebodar från Jabo. Erbjudandet gäller till 30/9.

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Bygghemma och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!