Cake It Easy rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Cake It Easy för 2020. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Tårta direkt till dörren!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Med Cake It Easy kan du beställa tårtor från lokala bagerier och få den levererad till din dörr.

 • 50 kr bonus + 7.5% tillbaka hos Cake It Easy!

  Aktuell kampanj. Gäller just nu!

  Hos Cashbackshopping.se får du 7.5% tillbaka på ditt köp hos Cake It Easy. Gå med gratis så får du 50 kr i bonus på första köpet!

  7.5%

Cake It Easy är en webbportal för tårtor. Här kan du beställa din tårta från fler än 300 olika bagerier i Norge och Sverige. Piece Of Cake!

Gå till Cake It Easy→
 • Utgångna kampanjer

  • 10% på alla tårtor!

   Just nu får du 10% rabatt på alla tårtor hos Cake It Easy! Passa på att beställa hem en smarrig skapelse till midsommar!

  • 10% på studenttårtor!

   Nu får du 10% rabatt på tårtor till studentfirandet!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Cake It Easy och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!