Chillbean rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Chillbean för 2018. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Välj och vraka!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Hitta din favorit bland Chillbeans storlekar och färger! Klicka hem dina egna häftiga uppblåsbara soffa i dag!

Chillbean är en otroligt smart och portabel resemöbel som ger dig möjligheten att sitta eller ligga bekvämt på ojämna och hårda underlag. Med en unik fallskärmsnylon blir Chillbean den mest exklusiva uppblåsbara produkten på marknaden. Vi erbjuder en paketlösning med flera smarta tillbehör.

Gå till Chillbean→
 • Utgångna kampanjer

  • Fri frakt på order över 1000:-

   Lägg en beställning på minst 1 000 kronor hos Chillbean och få gratis frakt!

  • 20% på Chillbean!

   Du har väl inte missat häftiga Chillbean? Den uppblåsbara soffan kommer i mängder av färger och klarar de flesta underlag och väder - perfekt för den äventyrslystne. Med denna unika kod får du fram till 1 augusti otroliga 20% rabatt på din beställning!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Chillbean och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!