Coolstuff

Här hittar du färska kampanjer till Coolstuff för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Sänkta priser hos Coolstuff!

  Annons!

  På Erbjudanden.se hittar du sänkta priser och erbjudanden från Coolstuff och många andra kända butiker!

 • Till kampanjen →

  Fynda hos Coolstuff!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Här finner du Coolstuff stora REA-avdelning med mängder av roliga prylar till ett kraftigt reducerat pris!

Sedan 1999 har CoolStuff.se funnit till hands med roliga skämtartiklar och fräcka prylar som du inte visste att du ville ha. De har ett otroligt stort och coolt sortiment med prylar som du inte hittar någon annan stans. De arbetar hela tiden med att köpa in nya och roliga produkter för att du sak hitta allt konstigt som du inte visste fanns hos just CoolStuff.se. I Malmö finns en fysisk butik, men den allra största delen av försäljningen sker på nätet. Det är lätt att hitta den present som just du vill ha. Du kan välja kön, ålder och hur mycket du vill betala för att hitta den present eller pryl som passar dig allra bäst.

Gå till Coolstuff→
 • Utgångna kampanjer

  • Spara 40%!

   Nu har Coolstuff hela 40 prylar med 40% rabatt, men passa på nu, rean håller bara i 4 dagar!

  • Fri frakt hos CoolStuff!

   Endast idag får du fri frakt på alla beställningar över 300 kr hos CoolStuff! Ange rabattkoden för att ta del av erbjudandet!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Coolstuff och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!