Customfit

Här hittar du färska kampanjer till Customfit för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Fri frakt!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Självklart bjuder Customfit alltid på fraktkostnaden inom EU!

 • Till kampanjen →

  Mängder av varumärken!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Hos Customfit finns mängder av varumärken representerade. Här hittar du allt från klassiker till uppstickare!

 • Till kampanjen →

  Fynda hos Customfit!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Här finner ni Customfit´s stora REA-avdelning med solglasögon och glasögon till riktiga fyndpriser!

Customfit är webbutiken som erbjuder ett brett sortiment av billiga solglasögon från världens främsta varumärken. Här hittar du bland annat märken som Oakley, Carrera, Tom Ford, Giorgio Armani och många fler, populära märken.

Gå till Customfit→
 • Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Customfit och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!