CV-mallen rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till CV-mallen för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Bli medlem gratis!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Hos CV-mallen blir alla medlem helt gratis! Välj sedan om du vill uppdatera ditt konto för fler tjänster.

 • Till kampanjen →

  Snyggt CV på nolltid!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Tag hjälp av CV-mallen för att skapa ett professionellt och snyggt CV!

Erbjudanden och rabattkoder hos CV-mallen

Att söka jobb kan vara klurigt, det gäller att ha tungan rätt i munnen under intervjun och att skriva ett tilltalande cv. Just cv:t kan vara riktigt svårt att knåpa ihop, det gäller att du sticker ut från mängden. Hos CV-mallen kan du få riktigt bra råd och tips samt göra ett snyggt och professionellt cv med hjälp av färdiga mallar. Genom att slänga ett öga på vår lista med erbjudanden och aktuella kampanjer hos CV-mallen kan du ha chansen att hitta något riktigt bra. Handla till bättre priser när företaget erbjuder rabatterade tjänster!

CV-mallen har skapat flera snygga designmallar där du kan föra in dina egna uppgifter. Att komma med ett fint och unikt cv kommer få en eventuell arbetsgivare att kolla en gång extra och lägga mer tid vid din ansökan. Eftersom jobbtiderna är tuffa gäller det att synas och fånga intresset, något du enklast gör med cv och ett fångande personligt brev. CV-mallen grundades efter flera misslyckade försök att på egen hand skapa ett snyggt cv. Efter en hel veckas googlande och sökningar kring hur man bäst skriver och skapar ett cv knåpades det äntligen ihop. Men det fanns ett problem – Designen på cv:t var inte i närheten lika proffsigt som själva innehållet. En idé föddes. Idag hjälper CV-mallen tusentals kunder över hela landet att få jobb!

CV-Mallen Rabattkod

Enkelt och professionellt

Nu har du chansen att skapa ett alldeles unikt och originellt cv på kort tid, utan bekymmer! Hos CV-mallen kan du ta del av flera fördelar, bland annat:

 • Skriv in din information direkt på hemsidan
 • Ta del av många snygga designmallar för cv:n
 • Ta del av mängder av snygga mallar för det personliga brevet
 • Ladda ner ditt färdigdesignade cv som PDF-fil


Betala mindre

CV-mallen erbjuder en komplett tjänst att bygga ditt eget cv på nolltid. Du kommer öka dina chanser till drömjobbet avsevärt om du har ett snyggt cv att presentera. Kolla in de aktuella kampanjerna och erbjudandena hos oss!

Gå till CV-mallen→
 • Utgångna kampanjer

  • Bli medlem gratis!

   Ett steg närmare ditt drömjobb med CV-Mallen! Bli medlem helt gratis och börja skapa!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från CV-mallen och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!