Däck247

Här hittar du färska kampanjer till Däck247 för 2021. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • 50 kr bonus + 100 Kr tillbaka hos Däck247!

  Aktuell kampanj. Gäller just nu!

  Hos Cashbackshopping.se får du 100 Kr tillbaka på ditt köp hos Däck247. Gå med gratis så får du 50 kr i bonus på första köpet!

  100 Kr

Däck247.se säljer däck, fälg och givetvis kompletta hjul via en enkel webbshop. Butiken har en kunnig kundtjänst som hjälper alla kunder med varm hand.

Gå till Däck247→
 • Utgångna kampanjer

  • Utförsäljning av däck

   På jakt efter nya däck? Då kan du hitta riktiga fynd i Däck247:s utförsäljning!

  • Fälgar till pangpris!

   Fynda fälgar till pangpris i Däck247:s utförsäljning!

  • Hjuloutlet hos Däck247

   Missa inte Däck247:s utförsäljning av hjul!

  • Kampanjpriser på sommardäck!

   Nu kampanj på sommardäck hos Däck247!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Däck247 och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!