Däck247

Här hittar du färska kampanjer till Däck247 för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Hjuloutlet hos Däck247

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Missa inte Däck247:s utförsäljning av hjul!

 • Till kampanjen →

  Fälgar till pangpris!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Fynda fälgar till pangpris i Däck247:s utförsäljning!

 • Till kampanjen →

  Utförsäljning av däck

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  På jakt efter nya däck? Då kan du hitta riktiga fynd i Däck247:s utförsäljning!

 • 100 Kr återbäring på hela köpet!

  Gäller nu! + 25 kr i registreringsbonus

  Pssst! Genom att använda Cashbackshopping får du 100 Kr återbäring på hela köpet hos Däck247 och hundratals andra kända butiker!

  100 Kr

Däck247.se säljer däck, fälg och givetvis kompletta hjul via en enkel webbshop. Butiken har en kunnig kundtjänst som hjälper alla kunder med varm hand.

Gå till Däck247→
 • Utgångna kampanjer

  • Kampanjpriser på sommardäck!

   Nu kampanj på sommardäck hos Däck247!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Däck247 och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!