Dite rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Dite för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Visa rabattkod →

  5% extra rabatt!

  Gäller t.o.m. 2019-05-24

  Nu får du 5% extra rabatt på de redan nedsatta priser på nedan produkter.

  5%
 • Till kampanjen →

  Dite underlättar städningen!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Varför lägga tid på städning när det finns så mycket roligare saker att göra? Hos Dite finner du flera robotdammsugare som gör jobbet åt dig!

Dite.nu tillhandahåller ett brett sortiment av robotprodukter för ergonomisk städning.

Gå till Dite→
 • Utgångna kampanjer

  • 46% rabatt på städrobot!

   Just nu sänker Dite priset på sin städrobot DiteCleanHomba allt-i-ett! Du får den för endast 4 699 kronor - hela 46 procent rabatt!

  • 62% på robotdammsugare!

   Nu kan vi tillsammans med Dite erbjuda dig en oslagbar deal på robotdammsugare! Ange koden i kassan och spara hela 62% på robotdammsugaren DiteCleanHomba Superpower 1000.

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Dite och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!