Dokter Online rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Dokter Online för 2020. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Få diskret läkarhjälp online!

  Gäller t.o.m. 2020-12-31

  Dokter Online erbjuder diskreta läkarkonsultationer på nätet.

Dokteronline.com är aktiva sedan år 2003 och kan sätta patienter i kontakt med registrerade EU-läkare och apotek online och där patienten kan göra en förfrågan på behandlingar vid besvär och åkommor. Om läkaren godkänner patientens förfrågan skickas ett recept till ett apotek som sedan fraktar medicinen direkt hem till patienten. Säkert, smidigt och snabbt.

Gå till Dokter Online→
 • Utgångna kampanjer

  • 120 kronor rabatt!

   Nu får du 120 kronor rabatt på serviceavgiften på alla impotens-behandlingar.
   Villkor: Koden gäller endast vid köp på minst 1050 kronor.

  • 100 kronor rabatt!

   Få 100 kronor rabatt på alla behandlingar vid övervikt och impotens. Gäller köp över 840 kronor.

  • 41 kronor rabatt!

   Få 41 kronor rabatt på serviceavgiften på alla receptbelagda behandlingar.

  • 52 kronor rabatt!

   Nu får du 52 kronor rabatt på allt inom kategorin ‘För Män’.

  • 104 kronor rabatt!

   Den här koden ger dig 104 kronor rabatt!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Dokter Online och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!