EgenTavla.se rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till EgenTavla.se för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Skapa din egna tavla!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Hos EgenTavla.se väljer du ram och laddar upp egna bilder för att skapa något alldeles unikt att ha på väggen hemma!

Så här fungerar en rabattkod hos EgenTavla.se

Älskar du också inredning? Kanske vill du dekorera ditt hem på ett mer personligt och originellt sätt? I så fall kan vi varmt rekommendera att du kikar in hos EgenTavla.se, en nätbutik där du kan beställa stora och fina tryck av egna foton! Använd en rabattkod från oss så får du dessutom ett bättre pris.

Nedan samlar vi alla de aktuella kampanjerna och rabattkoderna hos EgenTavla.se. Det är bra att ha koll på sidan eftersom det plötsligt kan dyka upp ett riktigt bra erbjudande. Varför inte göra som väldigt många andra – anmäl dig till vårt nyhetsbrev! Då mejlar vi automatiskt ut nya erbjudanden när det dykt upp något.

Hos EgenTavla.se kan du skräddarsy och designa din alldeles egen tavla, det är superenkelt. Du kan dessutom välja till en tjusig ram i svart eller vitt.

EgenTavla.se Rabattkod

Perfekt som present

Har dina vänner gift sig? Fyller din mamma 50 år? Oavsett vilket speciellt tillfälle det handlar om kan en egengjord tavla vara perfekt som gåva! Hos EgenTavla.se kan du enkelt skapa en fin present genom att ladda upp ett foto och sedan få det inramat. Du väljer själv om tavlan ska levereras hem till dig eller om du hellre överraskar födelsedagsbarnet genom att skicka dit presenten direkt. Så här enkelt är det att skapa en egen tavla:

 1. Börja med att välja vilken färg du vill ha
 2. Ladda därefter upp ett foto
 3. Vänta in din beställning


En smidig tjänst

EgenTavla.se grundades eftersom man såg en stor efterfrågan på att beställa egna foton med ram. Det fanns dock inte något bra ställe att beställa från eftersom de onlinebutiker som erbjöd foto- och posters inte hade inramning. EgenTavla.se erbjuder dock en komplett lösning – på ett enkelt sätt. Testa våra rabattkoder du med!

Gå till EgenTavla.se→
 • Utgångna kampanjer

  • Få tavla på köpet!

   Ange denna exklusiva rabattkod i kassan för en extra tavla helt GRATIS vid beställning hos EgenTavla.se!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från EgenTavla.se och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!