Etihad

Här hittar du färska kampanjer till Etihad för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • 1% återbäring på hela köpet!

  Gäller nu! + 25 kr i registreringsbonus

  Pssst! Genom att använda Cashbackshopping får du 1% återbäring på hela köpet hos Etihad och hundratals andra kända butiker!

  1%

Etihad Airways är Förenade Arabemiratens nationella flygbolag. Sedan starten 2003 har flygbolaget vuxit i rasande fart och för närvarande hanterar bolaget mängder med flygningar per vecka till fler än 80 olika resmål i olika delar av Mellanöstern, Asien, Afrika, Australien, Europa och Amerika. Många känner igen märket på grund av fotbollslaget Manchester City som har flygbolaget som huvudsponsor.

Gå till Etihad→
 • Utgångna kampanjer

  • Kampanj Etihad

   Res mellan 20 januari och 1 januari, 2015 från Stockholm till Dubai, Bangkok, Ho Chi Minh, m.fl. Boka innan 1 april.

  • 20% på extra bagage

   När du lägger till extra bagage i samband med köp av flygbiljett får du 20 procent rabatt på bagagekostnaden.

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Etihad och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!