Expedia rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Expedia för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Sista minuten!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Se Expedias sista minuten resor som hela tiden uppdateras med nya resklipp!

 • 5% återbäring på hela köpet!

  Gäller nu! + 25 kr i registreringsbonus

  Pssst! Genom att använda Cashbackshopping får du 5% återbäring på hela köpet hos Expedia och hundratals andra kända butiker!

  5%

Skynda att fynda med våra rabattkoder hos Expedia!

Drömmer du dig bort till värmen? Expedia är ett självklart val när du vill shoppa riktigt billiga och prisvärda flygbiljetter och hotell. Använd våra rabattkoder hos Expedia så blir köpet ännu mer förmånligt. Så här enkelt är det:

 1. Välj ut en av de förmånliga rabattkoderna nedan.
 2. Kopiera eventuella rabattkoder, annars följer du länken genom att klicka på ”Ta mig hit” eller ”Till kampanjen”.
 3. Nu kommer du skickas in till Expedias hemsida där erbjudandena finns.
 4. Här kommer du kunna se Expedias aktuella kampanjer och välja något som passar.
 5. Kanske vill du endast boka flygbiljett eller både flyg och hotell?
 6. Välj det du vill ha och gå vidare mot betalningssidan.
 7. Eftersom Expedia erbjuder flyg och hotell behöver du fylla i dina personliga uppgifter för att boka.
 8. När du följer våra rabattkoder och kampanjer skickas du direkt till erbjudandet, därifrån går du enkelt vidare genom att välja det även hos Expedia.

Expedia Rabattkod

Upptäck världen – Expedia är din nätbaserade resebyrå

Expedia samlar ständigt smarta erbjudanden och kampanjer på resor över hela världen. Ofta kan du även hitta bra erbjudanden på flyg och hotell. Detta är såklart väldigt fördelaktigt eftersom du själv slipper leta reda på de billigaste hotellen och flygen utan enkelt kan välja ett färdigt paket i en stad eller ett land som du vill besöka. På Expedias hemsida kan du enkelt navigera dig fram genom att välja något från menyn, till exempel:

 • Hotell
 • Flyg
 • Erbjudanden
 • Sista minuten
 • Aktiviteter
 • Solresor


Expedia sedan 1996

De flesta som älskar att resa har någon gång bokat sin resa via Expedia, det är egentligen inte särskilt konstigt. Företaget erbjuder prisvärda resor över hela världen och har gjort det sedan 1996. Fördelen med att boka via Expedia är att du kan välja enbart flyg, bara hotell eller en smart kombination. Du kan dessutom hitta bra aktiviteter utomlands och semesterhus. Boka en härlig resa billigare med våra rabattkoder hos Expedia!

Gå till Expedia→
 • Utgångna kampanjer

  • 10% rabatt!

   Ytterligare 10% rabatt på hotell i Europa. Gäller tom 10/1 - 2013.
   Resedatumen måste infalla mellan 08/01/2013 och 08/04/2013.

  • 10% rabatt!

   Vinterrean fortsätter och just nu får ni ytterligare 10% rabatt på resor till USA.
   Giltig: 22 januari – 24 januari
   Reseperiod: 22 januari – 22 maj

  • 10% rabatt hos Expedia!

   För er som som bokar flygresor via mobil hos Expedia får nu 10% rabatt med senaste koden! Så spara en slant när du bokar som du kan spendera på att ha roligt på semestern istället!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Expedia och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!