ExtraOptical rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till ExtraOptical för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • 5% återbäring på hela köpet!

  Gäller nu! + 25 kr i registreringsbonus

  Pssst! Genom att använda Cashbackshopping får du 5% återbäring på hela köpet hos ExtraOptical och hundratals andra kända butiker!

  5%
 • Till kampanjen →

  Fri frakt!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Oavsett storlek på din order så bjuder ExtraOptical på fraktkostnaden.

 • Till kampanjen →

  Nya brillor till fyndpris!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Dags för ett par nya glasögon? Då ska du inte missa ExtraOpticals fyndhörna med brillor till kanonpriser!

 • Till kampanjen →

  REA på solglasögon!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Missa inte att titta in i ExtraOpticals REA-avdelning med trendiga solglasögon till rabatterade priser.

Så brukar du en erbjudandekod hos ExtraOptical

Vill du ta del av en rabattkod gör du följande:

 1. Klicka där det står VISA RABATTKOD jämte erbjudandet du vill utnyttja. Koden behöver du spara, så att du kan ange den i kassan hos ExtraOptical.
 2. Om du redan har ett recept du vill använda kan du snabbt gå vidare direkt till ExtraOptical.com via länken här på sidan.
 3. Välj ut ett par glasögon du gillar i webbutiken och klicka på Anpassa & Köp.
 4. Fyll i glasögontyp, ange uppgifterna från ditt recept, välj glas, samt eventuella tillägg och tillbehör, klicka därefter på LÄGG I KUNDVAGN.
 5. Du kommer nu direkt till kassan och till vänster under dina produkter ser du ett fält märkt RABATTKOD. Här skriver du in din kod från kampanj.com.
 6. Förutsatt att rabatten gäller den glasögontyp du valt ska den automatiskt dras av från totalsumman.
 7. Färdigställ din information och klicka på Slutför köp, så kan du snart bära dina nya, prisreducerade glasögon från ExtraOptical!

Skriv in rabattkod hos Extraoptical

ExtraOptical – glasögon för alla

Norskägda ExtraOptical.com slog upp portarna 2010 med målet att erbjuda kvalitativa och moderiktiga glasögon som alla kan ha råd med. Deras prisgaranti säkerställer också att du alltid får dina glasögon till lägsta möjliga pris. Allt du behöver för att kunna handla hos ExtraOptical är ett aktuellt recept från en optiker. I webbutiken finns sedan ett praktiskt provrum där du kan ladda upp ditt foto och prova glasögonen ”på riktigt” innan du beställer. Och med ett massivt utbud av varumärken som spänner över alla prisklasser har ExtraOptical garanterat ett par som passar perfekt både för ditt ansikte och din plånbok. Frakten är dessutom gratis och hos kampanj.com hittar du rabattkoderna som kan göra ditt glasögonköp ännu billigare!

ExtraOptical är en av Europas ledande glasögonbutiker online. Nätbutiken finns i sex länder och har huvudkontor i Norge. Företaget är en utmanare i branschen och vill förnya folks uppfattning av glasögon som dyr rekvisita. Fixa ett glasögonrecept hos en optiker och beställ sedan glasögon online till låga priser.

Gå till ExtraOptical→
 • Utgångna kampanjer

  • 20% rabatt

   20% rabatt på hela beställningen

  • 10% rabatt

   10% rabatt på hela sortimentet

  • 50% på glasögon

   Höstrea med upp till 50% på glasögon, på ExtraOptical. Gäller så länge lagret räcker.

  • Mellandagsrea - upp till 40% rabatt

   Mellandagsrea - upp till 40% rabatt

  • 25% rabatt

   25% rabatt på alla glasögonbågar, inklusive standardglas

  • 20% på solglasögon...

   20% på solglasögon

  • 30-50% på mängder av bågar!...

   30-50% på mängder av bågar!

  • 50% på glasögon

   Extra Optical firar 5 år med 50% på glasögon!

  • 30-70% på utvalda produkter!...

   30-70% på utvalda produkter!

  • Gratis BLUE BLOCK!

   Gratis BLUE BLOCK - ett briljant glastillskott till ett värde av 290 SEK

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från ExtraOptical och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!