Falck rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Falck för 2018. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Falck...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Med Falck Vägassistans får du service dygnet runt till ett lågt pris och 0 kr självrisk.

Gå till Falck→
 • Utgångna kampanjer

  • 100 kr rabatt på Vägassistans

   Med Falck Vägassistans får du service dygnet runt till ett lågt pris och 0 kr självrisk.
   Just nu får du dessutom 100 kr rabatt! Gäller endast nytecknande.

  • 0:- i självrisk!

   Tecknar du Falck Vägassistansförsäkring betalar du ingen självrisk vid eventuell assistans.

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Falck och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!