Fello rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Fello för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Halva priset i 2 månader!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Fello bjuder på halva priset de första 2 månaderna när du tecknar nytt abonnemang.

 • 75 Kr återbäring på hela köpet!

  Gäller nu! + 25 kr i registreringsbonus

  Pssst! Genom att använda Cashbackshopping får du 75 Kr återbäring på hela köpet hos Fello och hundratals andra kända butiker!

  75 Kr

Fello är ett mobilabonnemang utan bindningstid och uppsägningstid! Alltid fria samtal, SMS och MMS - du bestämmer bara surfen.

Gå till Fello→
 • Utgångna kampanjer

  • Två månader för halva priset!

   Anslut dig till något av Fellos mobilabonnemang och få de första två månaderna till halva priset!

  • Kanonpris för studenter!

   Är du student får du än bättre pris på Fellos abonnemang! Just nu 3 GB surf, fria samtal och fria SMS/MMS för endast 145 kronor i månaden.

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Fello och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!