Filur Namnlappar rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Filur Namnlappar för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Störst på namnlappar!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Filur Namnlappar är störst i Sverige på just namnlappar! Välj bland teman så som Disney, Spider-Man, Mumintrollen och Hello Kitty.

 • Till kampanjen →

  Gratis frakt!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Oavsett storlek på din beställning så bjuder Filur Namnlappar på fraktkostnaden.

 • 50 kr bonus + 6% tillbaka hos Filur Namnlappar!

  Aktuell kampanj. Gäller just nu!

  Hos Cashbackshopping.se får du 6% tillbaka på ditt köp hos Filur Namnlappar. Gå med gratis så får du 50 kr i bonus på första köpet!

  6%

Filur Namnlappar säljer namnlappar av alla dess slag.

Gå till Filur Namnlappar→
 • Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Filur Namnlappar och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!