Flowerhouse rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Flowerhouse för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Leverans över hela landet!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Flowerhouse levererar blommor och choklad över hela landet!

 • 6% återbäring på hela köpet!

  Gäller nu! + 25 kr i registreringsbonus

  Pssst! Genom att använda Cashbackshopping får du 6% återbäring på hela köpet hos Flowerhouse och hundratals andra kända butiker!

  6%

Prisvärt med rabattkod hos Flowerhouse

Finns det något som livar upp hemmet på samma sätt som en färsk bukett blommor? Blombuketter klär och smyckar ditt hem hela året, dessutom passar de utmärkt att ge bort som en fin gåva till någon du håller kär. Här kan du hitta rabattkoder och erbjudanden hos Flowerhouse. Med en rabattkod hos Flowerhouse kan du snabbt få ett billigare köp, även kampanjer och erbjudanden är bra att ha koll på eftersom nätbutiken ofta rear ut och säljer fina produkter till lägre priser.

Flowerhouse grundades så sent som 2009 men har redan hunnit bli en av de största blomsterleverantörerna. Nätbutiken vill förmedla kreativitet och smidighet som gör att kunder och företag enkelt ska hitta något de gillar. Du kan enkelt hitta produkter inom flera kategorier, bland annat kärleksblommor som passar perfekt på alla hjärtans dag eller på bröllopet men även fina krukväxter, kondoleansblommor och mycket mer.

Flowerhouse Rabattkod

Sprid glädje med blommor

De flesta uppskattar att få blommor hemlevererade, det är en fin överraskning som kan förvandla en dålig dag till något riktigt bra. Hos Flowerhouse kan du smidigt och bekvämt beställa en vacker blomsterbukett i en färgpalett som du gillar. Dessutom har du möjlighet att skicka blommor till utlandet! Några av produkterna du kan beställa hos Flowerhouse är:

 • Blommor till nyfödda
 • Rosor
 • Blomsterdekorationer
 • Företagsblommor
 • Födelsedagsblommor

Sprid lite kärlek, glädje och lycka – beställ en vacker bukett från Flowerhouse!


Bättre pris på kampanjen

Ha koll på när Flowerhouse har nya kampanjer, då har du chansen att fynda riktigt mycket! Vi på Kampanj.com samlar ständigt nya rabattkoder och kampanjer hos såväl Flowerhouse som hos många andra populära nätbutiker!

Gå till Flowerhouse→
 • Utgångna kampanjer

  • Veckans bästsäljare!

   Vem vill du skicka blommor till? Kika in de senaste veckornas bästsäljare hos Flowerhouse här!

  • Månadens bukett!

   Gör det enkelt och välj månadens bukett! I september får du en rundbunden bukett med bland annat Germini, Nejlika, och Alstro.

  • Skicka en blomma i jul!

   Kika in Flowerhouse vackra jul- och nyårsbuketter!

  • 10% rabatt!

   Du får just nu 10% rabatt på ett köp!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Flowerhouse och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!