Fritidsresor / TUI rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Fritidsresor / TUI för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Kampanj resor!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Se alla Fritidsresors kampanjer. Massor av spännande resor till rabatterade priser.

Ledande i Sverige

Fritidsresor är en av de ledande researrangörerna i Sverige. Koncernen kallas också TUI Nordic och moderbolaget heter TUI Travel Plc som kan handlas på Lonodonbörsen och det är faktiskt världens största resebolag. Deras vision är att alla resenärers drömmar skall uppfyllas på semestern. Semesterdrömmar som blir sanna, det är det som Fritidsresor står för. Fritidsresor är speciellt inriktade på sol och bad. Fritidsresor har sin historia så långt tillbaka som 1961. Det gör Fritidsresor till ett av de äldsta resebolagen i Sverige. Den första resan gick 1961 till USA, och sedan dess har det blivit fler resor och destinationer. Från att första året haft 4500 resenärer så har Företaget och branschen utvecklats och ökat explosionsartat vilket gjort att Fritidsresor idag är det företaget som många förknippar med just solsemester och resor.

Tips! Hos Allacharterresor.se hittar du fler  aktuella erbjudanden till Fritidsresor och andra charter-aktörer.

Res tryggt

När du reser med fritidsresor så reser du tryggt. Du vet att din säkerhet alltid står i centrum. Säkerhetsarbetet är centralt för alla delar i din resa, såsom boende, transport och andra aktiviteter. Fritidsresor följer alltid UD’s tips och råd och undviker länder som är i riskområden. Lagarna kan också skilja från olika länder, därför går Fritidsresor noga igenom allt sådant innan de ger sig in i ett nytt land. När det kommer till Orkaner, smittor och jordbävningar finns det även där beredskap av personal som ständigt granskar olika vädersajter och information för att hålla sig uppdaterade. Med andra ord så är du tryggare när du reser med ritidsresor.se än vad du hade varit ifall du stannade hemma.

Gå till Fritidsresor / TUI→
 • Utgångna kampanjer

  • 1500 kr rabatt!

   Upp till 1500 kr rabatt för två personer.

  • Upp till 4000 kr!

   Upp till 4000 kr i rabatt på solresor till vintern.

  • 40% rabatt!

   SOLREA! Upp till 40% rabatt på de bästa hotellen.

  • 2000:- rabatt!

   Kampanjrabatter på vinterns semesterresor. Upp till 4000 kr rabatt.
   Välj mellan allt från familjeoaserna Blue Village och Blue Village Exotic till designhotell och De Luxe-boende. Rabatterna gäller alla avreseflygplatser i tidsperioden som anges i tabellen nedan. OBS! Begränsat antal.

  • Kampanj Thailand!

   Nu kan du fynda direktflyg + hotell 2 veckor till Thailand i vinter från 7 998:- Du hittar även endast flygbiljetter t/r från 4 998:-

  • Vinterrea!

   Just nu kan du boka vinterns solsemester till reapris från 1 998:-. Välj mellan paketresor till bland annat Thailand, Kap Verde, Egypten och Kanarieöarna från en flygplats nära dig. Men gör det fort, priserna ändras med efterfrågan.

  • Kampanj Thailand!

   Inled det nya året med en resa till Thailand. Apollo har gjort det enkelt för dig att att hitta din semesterresa i deras smarta Bo Bra-, Bättre- eller Bäst-lista. Välj mellan prissänkta 2-veckorsresor till Thailand från 7 998:-. Du flyger bekvämt och nonstop till rena Medelhavspriset!

  • 10% rabatt!

   Just nu får du 10% i rabatt när du köper presentkort av Fritidsresor. Passa på att ge bort en av de bästa klappar man kan få, till dig själv eller någon du tycker riktigt mycket om.

   Rabatten gäller när du handlar presentkort för max 5000 kr per person och kortet kan tidigast användas den 1/1 2013. Erbjudandet gäller t o m den 24/12 2012

  • Rea sista minuten!

   Nu kan du enkelt och snabbt hitta januariresan till Kanarieöarna och Egypten som passar dig. Boka en semestervecka från rekordlåga 2 698 kr!

  • Rea sportlov!

   Ta en paus från vardagen och res utomlands med Fritidsresor under sportlovet. Barnens semesterresor är just nu extra prisvärda. Följande priser gäller för hotellen nedan med avresa 9/2-3/3.

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Fritidsresor / TUI och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!