Garden Girl rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Garden Girl för 2018. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Snygga trädgårdsverktyg!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Varför nöja sig med tråkiga verktyg att använda i trädgården? Hos Garden Girl finns mängder av färgglada - och självklart praktiska - trädgårdsverktyg.

 • Till kampanjen →

  Nytt på trädgårdsfronten!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Missa inte de allra senaste nyheterna i GardenGirls sortiment!

GardenGirl​ tillhandahåller egendesignade kläder och verktyg till trädgården. Riktar sig framförallt till kvinnor.

Gå till Garden Girl→
 • Utgångna kampanjer

  • Höstens kollektion!

   Missa inte att beställa hem något från Garden Girls höstkollektion!

  • Upp till 75% rabatt!

   Mellandagsrea hos Garden Girl med upp till 75% rabatt!

  • 20% på ditt köp!

   Under mars månad kan vi i samarbete med Garden Girl ge dig denna exklusiva rabattkod på 20%. Klicka hem dina favoriter i butiken och ange koden i kassan för att ta del av erbjudandet!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Garden Girl och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!