Gardenhome rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Gardenhome för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Veckans Erbjudanden!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Här finner du veckans erbjudanden hos Gardenhome! Fynda Utmärkta produkter för din trädgård redan idag!

Gör trädgården fin till ett bra pris – rabattkoder hos Gardenhome

Gardenhome är en populär nätbutik som säljer allt du kan tänkas behöva för att göra din trädgård eller ditt uterum vackert. Här kan du hitta allt från vackra fontäner till fröer. Som du ser har vi en lista här med aktuella erbjudanden hos Gardenhome, här kan du även ta del av våra smarta rabattkoder. För att få ner priset kan du göra så här:

 1. Välj ut ett erbjudande eller en rabattkod.
 2. Kom ihåg att skriva ner koden på ett papper eller kopiera den.
 3. Besök nu Gardenhome för att lägga till de produkter du gillar.
 4. Om du vill betala går du till kassan.
 5. Här finns det en ruta för din rabattkod, fyll i koden och klicka på ”Aktivera”.
 6. Perfekt! Du har beställt vackra trädgårdsprylar till bra priser!

Gardenhome Rabattkod


Praktiskt och snyggt!

Hos Gardenhome kan du hitta allt möjligt för din trädgård och ditt uterum. Kanske vill du odla goda paprikor eller majs? Förutom fröer kan du även beställa inredningsprodukter som genast livar upp stämningen, bland annat:

 • Utemöbler
 • Eldfat
 • Trädgårdsdekorationer
 • Fontäner & dammar
 • Trädgårdskonst

Du kan även beställa praktiska trädgårdskläder som gör det lättare att påta i jorden. Hitta dina favoriter hos Gardenhome!


Handla i lugn och ro

När du besöker Gardenhome möts du genast av en lugn och skön miljö på nätet. Här kan du i ditt eget tempo kolla in fina produkter, bli inspirerad och shoppa det du behöver och vill ha. Här håller sakerna hög kvalitet och snygg design. Passa på att fynda hos Gardenhome med en rabattkod från oss!

Gå till Gardenhome→
 • Utgångna kampanjer

  • Amaryllis rea!

   Garddenhome har nu halva priset på alla våra amaryllisar, så passa på att köpa en nu så hinner den blomma lagom till jul. Det finns fler olika storlekar och färger i shopen.

  • Halva Priset!

   Nu rear GardenHome alla sina romantiska kläder för att göra plats för sommarens sändningar. Hela 50 % rea, Passa på och köp en fin cape eller en snygg mössa, eller varför inte mönstrade tunna fina ulllstrumpor att värma dig med?

  • 10% rabatt!

   Just nu är det älv-rea hos Gardenhome med 10% rabatt på handgjorda älvor. Passar perfekt till blomkrukan eller ute i trädgården.

  • 10% rabatt på odlingsbäddar!

   Det börjar bli börja planera inför sommarens odlingar. En av årets trender är att odla i upphöjda odlingsbäddar, eller säckar. Just nu med 10% rabatt april ut!

  • 10% rabatt på odlingsbäddar!

   Under April får du köpa odlingsbäddar till 10 % rabatt!
   Nu har det äntligen blivit dags att planera sommarens odlingar. En av årets trender är att odla i upphöjda odlingsbäddar, eller säckar. De gör det enkelt och snabbt att komma igång med sina odlingar, och ger växterna optimala förutsättningar för att trivas eftersom man kan skräddarsy förhållandet för varje växt.

  • 10% rabatt på odlingsbäddar!

   Gardenhome firar nu morsdag med att ge 10% rabatt på odlingsbäddar under hela maj.

  • 10% rabatt på krukor!

   Nu börjar det bli dags att plantera ut sommarblommorna nästan överallt i Sverige. Just nu är det 10% rabatt på snygga krukor från Kew garderns hos Gardenhome.

  • 50% rabatt på kläder!

   Nu har Gardenhome en stor utförsäljning på sina romantiska kläder för att göra plats åt höstens sändningar med hela 50% rabatt! Passa på och köp en fin klänning eller tunika.

  • JuliREA på GardenHome!

   JuliREAN på GardenHome är nu i full gång! Fynda allt för trädgård och lantliv med upp till 10 % rabatt!

  • 10 % rabatt på ALLT!

   Julirean är i full gång och hos GardenHome erbjuder man hela 10 % rabatt på ALLT! Passa på att hitta nyheter till din trädgård - gäller hela juli ut!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Gardenhome och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!