Gents

Här hittar du färska kampanjer till Gents för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • 5% återbäring på hela köpet!

  Gäller nu! + 25 kr i registreringsbonus

  Pssst! Genom att använda Cashbackshopping får du 5% återbäring på hela köpet hos Gents och hundratals andra kända butiker!

  5%
 • Till kampanjen →

  Det senaste för män!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Missa inte de senaste nyheterna hos Gents!

 • Till kampanjen →

  Fynda hos Gents!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Här finner du Gents stora utförsäljningsavdelning med utvalda produkter till ett kraftigt reducerat pris!

Gents är en schysst herrbutik på nätet som värnar som det snygga och med manliga. Här hittar du allt som du behöver för manlig hudvård, rakning och annan kroppsvård. Inga krusiduller utan bara det du behöver för dina dagliga rutiner. Gents har även en hel del tips och hjälp. De har ett forum där man kan ställa frågor samt flera guider på olika saker relaterade till Grooming och herrmode. Med denna personliga service samt ledande sortiment och utbud är Gents det självklara valet för alla herrar som vet vad dom vill när det kommer till rakning och hudvård.

Gå till Gents→
 • Utgångna kampanjer

  • 98 kr rabatt på Shaving Kit

   Just nu är det 98 kr rabatt på shaving kit hos Gents.
   (Kampanjens sluttid är en uppskattning)

  • Fri frakt över 500:-

   När du handlar för minst 500 kronor så bjuder Gents på fraktkostnaden.

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Gents och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!