GIRL:IT

Här hittar du våra senaste erbjudanden på GIRL:IT för 2019. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från GIRL:IT...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Boxen för unga läsglada tjejer

GIRL:IT är perfekt för unga tjejer som älskar att läsa. Varje månad skickas en spännande box ut fylld med GIRL:IT-tidningen, en åldersanpassad bok samt roliga prylar. I tidningen kan du bland annat läsa om kändisar och artister, om hur du fixar den finaste fotoväggen, hur du bakar smarriga kakor och göra roliga tester.

Prenumerera på GIRL:IT

Efter att du beställt hem den stora välkomstboxen för 0 kronor får du hem en ny box varje månad. I varje månadsbox får du med GIRL:ITs egna tidning, en bok och häftiga prylar så som snygga smycken, färgglada necessärer och mjuka gosedjur. Dessutom får du som prenumerant alltid tillgång till allt på GIRL:ITs hemsida.

Har du hästar på hjärnan kan vi tipsa om Penny & Friends, en box som bjuder på spännande läsning och fina prylar. 

 • Utgångna kampanjer

  • Prova-på-box nu 0 kronor!

   Nu kan du få hem en prova-på-box från GIRL:IT för endast 0 kronor + porto. Boxen rymmer tidningen GIRL:IT, böcker och roliga prylar.