Golfhäftet

Här hittar du färska kampanjer till Golfhäftet för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Golfa till halv greenfee!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Spela golf på flera av Europas bästa golfbanor till halv greenfee! Med Golfhäftet spelar du på över 900 golfbanor i Sverige, Danmark, Norge, Tyskland, Spanien, Portugal, Storbritannien, Irland och Italien - till halva priset.

Golfa billigt med rabattkod hos Golfhäftet

Älskar du också golf? I så fall kommer du garanterat bli glad när du kollar in vår lista nedanför. Här samlar vi ständigt nya och aktuella kampanjer och rabattkoder hos Golfhäftet. Med dessa kan du spela till halv greenfee på närmare 900 golfbanor, inte bara i Sverige, men även i Danmark, Spanien, Norge och Tyskland, för att nämna några. Så här använder du en rabattkod hos Golfhäftet:

 1. Nedanför i listan kan du välja ut ett bra erbjudande eller en aktuell rabattkod.
 2. Gå vidare till Golfhäftet när du hittat något bra, men kom ihåg att kopiera din rabattkod först.
 3. Kopiera så här: klicka på ”Visa rabattkod”, då visas koden och du kan markera den, klicka sedan på ctrl+c för att kopiera.
 4. Väl hos Golfhäftet ser du nu de aktuella kampanjerna och prisreducerade varorna, lägg till det du vill ha.
 5. Sedan är det bara att betala och dra av rabatten – se bild!

Golfhäftet Rabattkod

Golf är roligt men kan vara dyrt

Alla golfentusiaster känner till att priset för sporten kan vara kostsamt. Inte nog med att utrustningen i sig är ganska dyr, det kostar dessutom att spela på golfbanorna. Men med Golfhäftet blir det mycket billigare att spela. Du betalar endast 495 kronor, då får du sedan spela på riktigt bra banor i hela nio länder, bland annat:

 • Irland
 • Danmark
 • Portugal
 • Storbritannien


Få bättre pris med rabattkoder

Även om 495 i sig är ett riktigt bra pris kan det bli ännu billigare! Golfhäftet erbjuder nämligen förmånliga paketpriser om du beställer flera häften på samma gång. Kom även ihåg att vi på Kampanj.com ständigt samlar nya och aktuella rabatter och kampanjkoder hos Golfhäftet som också ger dig ett fördelaktigt pris!

Gå till Golfhäftet→
 • Utgångna kampanjer

  • 2 månader C more golf på köpet!...

   2 månader C more golf på köpet!

  • Gåva på köpet!

   Köp två stycken Golfhäftet 2018 och få en gåva på köpet!

  • Golfhandske på köpet!

   Få en golfhandske på köpet när du köper Golfhäftet!

  • PLUS på köpet!

   Nu får du Golfhäftet - och spelar golf till halv greenfee på över 900 golfbanor - för endast 495 kronor. Dessutom ingår just nu tilläggstjänsten Golfhäftet PLUS på köpet!

  • Få PLUS på köpet när du köper Golfk...

   Få PLUS på köpet när du köper Golfkortet - spara 199 kr!

  • Köp 2018 - få 2019!

   Just nu får du två Golfhäften till priset av ett! Köp Golfhäftet 2018 och få 2019 på köpet direkt.

  • Gåva på köpet!

   Köp två stycken Golfhäften och få en gåva på köpet!

  • Få PLUS på köpet!

   Få PLUS på köpet när du köper Golfhäftet 2019!

  • PLUS på köpet!

   Köp två stycken Golfhäftet och du får PLUS med på köpet!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Golfhäftet och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!