Goyada

Här hittar du färska kampanjer till Goyada för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Ladda mobilen enkelt!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Med Goyada är det enkelt att ladda mobilen!

 • 1% återbäring på hela köpet!

  Gäller nu! + 25 kr i registreringsbonus

  Pssst! Genom att använda Cashbackshopping får du 1% återbäring på hela köpet hos Goyada och hundratals andra kända butiker!

  1%

Behöver du nytt kontantkort? Handla med rabattkod hos Goyada

Goyada är inte vilken butik som helst, de är Nordens största och ledande leverantör av kontantkort för mobiler. Du hittar kontantkort från alla de stora operatörerna i landet och dessutom till riktigt bra priser. Det är oerhört enkelt att ladda på ett befintligt kontantkort eller att köpa ett nytt hos Goyada. Kom ihåg att vi på Kampanj.com även får in kampanjer och erbjudanden här som kan ge dig bättre priser!

En stor fördel med Goyada är att allt finns på samma ställe. Här kan du beställa nya kontantkort från bland annat Comviq, Telia, Telenor, Halebop och LycaMobile. Därtill väljer du såklart hur mycket du vill ladda kontantkortet med. Kanske räcker det med en hundring? Eller vill du ladda på ett par hundringar så att du klarar dig ett tag? Hos Goyada kan du även köpa deras förmånliga startpaket, det har ofta bra kampanjer och erbjudanden på just dessa!

Goyada Rabattkod

Tryggt hos Goyada

När du beställer kontantkort hos Goyada kan du känna dig säker. Företaget har varit ett Gasell-företag sedan 2009, något som innebär att nätbutiken har riktigt bra kreditvärdighet, att de är stabila samt att de vet vad de gör. När du ska beställa ett kontantkort kan du välja bland lite olika paket, bland annat:

 • Fastpris med x antal GB
 • Surfpaket
 • Refill
 • Startpaket

Idag använder vi mobiltelefoner till allt möjligt, se till att du har kredit på mobilen så att alltid kan nå dina nära och kära!


Förmånligt och enkelt

Att handla till lägre priser än vanligt är inte särskilt svårt. Börja bara prenumerera på vårt nyhetsbrev så slipper du gå miste om några bra erbjudanden! Våra rabattkoder och kampanjer får du nys om via mejlen!

Gå till Goyada→
 • Utgångna kampanjer

  • Startpaket till pangpris!

   Köp startpaket från Sveriges främsta mobiloperatörer hos Goyada!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Goyada och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!