Grandpa

Här hittar du färska kampanjer till Grandpa för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  50% outlet!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  50% rabatt på alla plagg i outleten!

  50%

Butiken är vad det låter som, något som en farfar skulle gillat. Granpa.se är en mycket hemtrevlig vintage-butik på nätet som varit verksam sedan 2003. De har även tre fysiska butiker, två i Stockholm och en i Göteborg där de säljer sina gamla produkter med bravur. De har annorlunda produkter och en personlig och trevlig atmosfär som tar dig tillbaka i tiden när du handlar hos Grandpa.se. De tar inte in hela kedjor med kläder utan handplockar ur leverantörernas sortiment för att hitta de som de tror passar deras kunder bäst. De ställer även miljökrav på sina leverantörer.

Gå till Grandpa→
 • Utgångna kampanjer

  • Få skärp på köpet

   Våren börjar närma sig och det firar Grandpa med att bjuda med ett skärp när du köper något från Hope.

  • Fraktfritt inom hela Sverige!

   Fram till 7 juli är det fraktfritt på varje order från Grandpa.se! Se till att skaffa dig den där tröjan du längtat efter, eller varför inte passa på att piffa upp badrummet med det nya inredningssortimentet?

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Grandpa och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!