Halebop

Här hittar du färska kampanjer till Halebop för 2020. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Hetaste mobilerna!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Hos Halebop hittar du alltid de hetaste mobiltelefonerna!

  Till kampanjen →
 • PENGAR TILLBAKA
 • 50 kr + Upp till 206 kr tillbaka hos Halebop!

  Aktuell kampanj. Gäller just nu!

  Hos MyBonus får du Upp till 206 kr tillbaka på ditt köp hos Halebop. Som ny medlem får du dessutom 50 kr i extra bonus på första köpet!

  Upp till 206 kr

Du skall välja Halebop om du vill ha en lite schysstare och mänskligare operatör. På Halebop strävar vi alltid efter att ge dig som kund en schysst upplevelse, både genom grundläggande saker som ett fantastiskt nät med snabb surf och möjlighet att ringa och messa, oavsett var du befinner dig, men också genom att ge dig en riktigt schysst deal oavsett om du vill ha kontantkort, abonnemang, mobilt bredband, köpa en telefon eller tillbehör till den. Vi strävar också efter att vara så hyggliga som det bara är möjligt när något inte fungerar som du tänkt dig. Men, kanske viktigast av allt, tycker vi att det är att vara boppiga mot varandra.

Gå till Halebop→
 • Utgångna kampanjer

  • Första månaden gratis!

   Beställ ett nytt Rubbet-abonnemang och få första månaden helt gratis!

  • Urbanears Plattan på köpet!

   Köp 3-månaders kontantkort från Halebop och få ett par Plattan-hörlurar från Urbanears på köpet!

  • Första laddningen gratis!

   Beställ hem startpaket Rubbet Mini och få första laddningen helt utan kostnad!

  • Kampanj på Samsung Galaxy S9!

   Skaffa Samsung Galaxy S9 med abonnemang Mellan för 469 kr/mån (tidigare 549 kr/mån). Dessutom får du en trådlös laddare på köpet!

  • 50GB på köpet!

   Halebop firar deras nya design och hemsida med att slänga på 50 GB extra på alla nya abonnemang + en massa andra schyssta deals!

  • 1200 kronor extra rabatt!

   Få 1200 kronor i extra rabatt utöver inbytesvärdet om du byter in din gamla smartphone när du köper en Huawei Mate 20 Pro.

  • Hörlurar på köpet!

   Nu får du ett par Urbanista In Ears på köpet när du tecknar Halebop Mellan och Stor med 24 mån bindningstid.

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Halebop och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!