Halebop

Här hittar du färska kampanjer till Halebop för 2018. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • 100 Kr återbäring på hela köpet!

  Gäller nu! + 25 kr i registreringsbonus

  Pssst! Genom att använda Cashbackshopping får du 100 Kr återbäring på hela köpet hos Halebop och hundratals andra kända butiker!

  100 Kr

Halebop erbjuder mobilabonnemang och kontantkort i Telias nät, bland de mest kända är Rubbet, Hallå! och Vänner. Alltid fri frakt, bra villkor och kundtjänst 8-22.

Gå till Halebop→
 • Utgångna kampanjer

  • Första månaden gratis!

   Beställ ett nytt Rubbet-abonnemang och få första månaden helt gratis!

  • Urbanears Plattan på köpet!

   Köp 3-månaders kontantkort från Halebop och få ett par Plattan-hörlurar från Urbanears på köpet!

  • Första laddningen gratis!

   Beställ hem startpaket Rubbet Mini och få första laddningen helt utan kostnad!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Halebop och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!