Happicovers rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Happicovers för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Uppgradera dina IKEA-möbler!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Ge din IKEA-möbel ett helt nytt utseende med ett nytt överdrag från HappiCovers!

Happicovers vill ge dig möjligheten till att förändra dina Ikea möbler till snygga designmöbler med hjälp av färgstarka överdrag. Deras mål är att alltid erbjuda snygga överdrag med modern och färgstark design för att ditt hem ska se så unikt och snyggt som möjligt.

Så använder du rabattkoden på Happicovers.com

Gör ditt köp med rabattkod genom att följa dessa steg:

 1. Klicka på VISA RABATTKOD.
 2. Ett nytt fönster kommer att dyka upp med själva koden, kopiera den.
 3. Gå vidare till Happicovers.com.
 4. Välj ett eller flera snygga överdrag. När du har shoppat färdigt klicka på GÅ TILL KASSAN.
 5. Vid kassan får du en överblick över de produkter du kommer att beställa, skrolla ned för att hitta fältet där du fyller i din rabattkod.
 6. Fyll i din rabattkod.
 7. Fyll i resten av alla fälten.
 8. Beställ som vanligt och vänta i ett par dagar på att få hem din beställning.

Det var allt! Om du tycker att det verkar enkelt så beror det på att det faktiskt är väldigt enkelt. Börja handla lite smartare redan idag du också.

Happicovers rabattkod

Happicovers och deras snygga överdrag

Happicovers vill ge dig möjligheten till att förändra dina Ikea-möbler till snygga designmöbler med hjälp av färgstarka överdrag. Deras mål är att alltid erbjuda snygga överdrag med modern och färgstark design för att ditt hem ska se så unikt och snyggt som möjligt. På Happicovers hemsida kan du hitta produkter som exempelvis:

 • Sofföverdrag
 • Kuddfodral

Du kan dessutom beställa hem tygprover helt gratis för att se om överdragen skulle passa i just din heminredning. Happicovers överdrag kommer i alla möjliga former och färger. Med hjälp av dessa överdrag kan du se till att ditt hem får en säregen stil. Använd dig av rabattkoderna du hittar hos oss så får du dessutom hem din beställning lite billigare.

Gå till Happicovers→
 • Utgångna kampanjer

  • 10% rabatt hos Happicovers!

   Med senaste rabattkoden från 10% rabatt hos Happicovers!

  • Gratis tygprover!

   Beställ hem tygprover innan du bestämmer dig! Hos HAPPiCOVERS får du hem upp till sex prover helt utan kostnad.

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Happicovers och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!