Happy Socks rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Happy Socks för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • 5% återbäring på hela köpet!

  Gäller nu! + 25 kr i registreringsbonus

  Pssst! Genom att använda Cashbackshopping får du 5% återbäring på hela köpet hos Happy Socks och hundratals andra kända butiker!

  5%
 • Till kampanjen →

  Begränsad upplaga!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Skynda att klicka hem dessa sockor i begränsad upplaga!

 • Till kampanjen →

  Bästsäljare!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Missa inte att beställa hem Happy Socks bästsäljare! Här finner du allihop!

Rabattkoder hos Happy Socks – handla smartare!

Glada fötter – glada dagar, eller? Happy Socks är ett omtyckt varumärke som säljer supersnygga och bekväma strumpor för både killar och tjejer! Med hjälp av våra rabattkoder kan du nu uppgradera socklådan med färger, mönster och skön kvalitet. Så här funkar våra rabattkoder:

 1. Välj först och främst ut ett av erbjudandena nedan, det kan vara en rabattkod (tryck i så fall på ”Visa rabattkod” och kopiera koden, eller så kanske det är en kampanj, då går du vidare genom att klicka på ”Till kampanjen”).
 2. Väl inne hos Happy Socks kan du nu se mängder av bra produkter till reducerade priser.
 3. Lägg till de strumpor du vill ha och gå sedan till kassan (symbolen uppe till höger).
 4. Här kommer du nu se ett fält för rabattkoden, skriv in koden du fick från oss.
 5. Perfekt! Ditt köp kommer bli billigare med våra rabattkoder!

Happy Socks Rabattkod

En roligare vardag

Happy Socks har förgyllt fötters liv sedan 2008 när företaget lanserades. Visionen var att skapa underkläder med riktigt snygg design som kunde liva upp stämningen. Samtidigt är kvalitet, hantverk och kreativitet ledord som präglar Happy Socks. Förutom sköna strumpor kan du även köpa:

 • Fina presentboxar
 • Accessoarer
 • Strumpbyxor

Ett väletablerat företag

Happy Socks är välkända och omtyckta i över 90 länder över hela världen och vi förstår varför. Strumpor och underkläder är saker vi måste ha och varför inte klä oss i pigga färger och snygg design då? Testa att använda våra rabattkoder hos Happy Socks redan idag!

Gå till Happy Socks→
 • Video! Såhär använder du koder på Happy Socks

  Utgångna kampanjer

  • 15% rabatt hos Happy Socks!

   Happy Socks har släppt en rabattkod som ger er 15% rabatt på hela deras sortiment! Handla bland massor av roliga strumpor till fantastiska priser. Ange rabattkoden för att ta del av erbjudandet!

  • Få ett par ZigZag!

   När du handlar 4 par strumpor från ZigZag får du nu ett extra par kostnadsfritt! Kom ihåg att du måste själv välja ut vilket 5:e par du vill ha.

  • 30% rabatt hos Happy Socks!

   Idag är de Cyber Monday och detta innebär mängder av fantastiska reor! Hos Happy Socks får du därför 30% rabatt på hela deras sortiment + fri frakt! rabatten gäller endast idag så passa på!

  • 30% rabatt hos Happy Socks!

   Just nu får du 30% rabatt på alla dina beställningar hos Happy Socks! Så passa på att fylla din garderob med mängder av nya fräscha strumpor till ett kraftigt reducerat pris!

  • 20% rabatt på strumpor!

   Happy Socks vill önska er en Glas Påsk med att ge fantastiska 20% rabatt på hela deras sortiment av “Big Dot/Stora Prickar”-strumpor! Kampanjen är aktiv från och med 7:e April så passa på att fynda redan då!

  • 3 till priset av 2!

   Happy Socks har nu släppt en rabattkod som ger dig 3 par strumpor till priset av 2! Gäller endast på 1-pack och kan ej kombineras med andra erbjudanden!

  • 30% rabatt + fri frakt!

   Idag sätter Happy Socks igång sin stora sommarrea med att ge 30% rabatt + fri frakt på alla beställning! Fynda in sommarens sköna strumpor redan idag!

  • Fri frakt hos Happy Socks!

   Denna vecka får du fri frakt på alla beställningar hos Happy Socks! Ingen rabattkod behövs för att ta del av erbjudandet!

  • 20% rabatt hos Happy Socks!

   Happy Socks har släppt en rabattkod som ger dig 20% rabatt på alla beställningar! Varför inte passa på att ge bort ett snyggt par på fars dag?

  • Black Friday hos Happy Socks!

   Idag får du hela 40% rabatt + fri frakt på alla beställningar hos Happy Socks!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Happy Socks och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!