Heppo rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Heppo för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Heppo...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Heppo, det självklara valet ifall du behöver något att ta på dig på fötterna. Butiken har ett fantastiskt utbud och unika förmåner som gör dem ledande i branschen. Heppo.se har skor för alla fötter och alla tillfällen. Oavsett om det är herrskor, damskor, eller barnskor som du är ute efter. Butiken har en snygg och logisk design som gör dig enkelt för dig att ”prova” skorna på nätet. Du ser dom tydligt och kan läsa om alla olika modeller. Ifall du är typen som gärna väl ta och känna innan du köper så kan du prova skorna hemma, helt kostnadsfritt dessutom. Det är bara att beställa hem skorna, både frakten och returen är helt gratis. Du kan därför i lugn och ro testa vilken storlek och vilken modell som passar dig bäst.
Heppo.se är den del av CDON-Group som har en rad stora e-handelsbutiker i olika branscher. Att ha en så stor koncern bakom sig är en mycket stor fördel. Heppo.se har därför fått en snabb och explosionsartad uppstart vilket gjort att det kunnat lägga stora resurser på kundservice och inköp av olika produkter. Eftersom de omsätter så mycket så kan de köpa in större lager och på så vis få billigare inköpspris.

Gå till Heppo→
 • Utgångna kampanjer

  • Rea 50%!

   Fynda skor till 50% rea under sommaren.

  • EM-bollen!

   Få EM-bollen vid köp av Adidas skor.

  • Värdecheck!

   Köp sportskor under OS, få 50 kr värdecheck.

  • 100 kr rabatt!

   Köp 2 par skor och få 100 kr i rabatt.

  • Hörlurar gratis!

   Köp WESC skor och få hörlurar på köpet.

  • 3 betala för 2!

   Köp 3 varor och få den med lägst pris gratis. Erbjudandet gäller tom 11/9 så skynda att fynda.

  • 30-70% rabatt!

   100-tals märkesvaror till 30-70% rabatt samt gratis frakt, gratis retur och 0 kr i fakturaavgift. Sveriges förmånligaste sko-outlet helt enkelt.

  • 50% rabatt!

   Köp 2 par sneakers och få 50% rabatt på det billigaste paret. Gäller tom 24/9 - 2012.

  • 50% rabatt!

   Köp 2 par inneskor och få 50% rabatt på det billigaste paret! Gäller tom 24/9 - 2012.

  • 30% rabatt!

   Endast idag får du 30% på alla väskor, grymt erbjudande!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Heppo och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!