Hertz rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Hertz för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • 3% återbäring på hela köpet!

  Gäller nu! + 25 kr i registreringsbonus

  Pssst! Genom att använda Cashbackshopping får du 3% återbäring på hela köpet hos Hertz och hundratals andra kända butiker!

  3%

Hertz erbjuder dig hyrbilar för er som är i behov eller på semester. De erbjuder dig bland annat combi, skåpbil, minibuss, pickup eller lätt lastbil och du kan även välja om du vill betala direkt vid bokning eller när du hämtar ut bilen.

Gå till Hertz→
 • Utgångna kampanjer

  • 5% rabatt hos Hertz!

   Få 5% rabatt på alla beställningar hos Hertz med ny kod!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Hertz och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!