Hobbex rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Hobbex för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Sänkta priser hos Hobbex!

  Annons!

  På Erbjudanden.se hittar du sänkta priser och erbjudanden från Hobbex och många andra kända butiker!

  2%
 • 2% återbäring på hela köpet!

  Gäller nu! + 25 kr i registreringsbonus

  Pssst! Genom att använda Cashbackshopping får du 2% återbäring på hela köpet hos Hobbex och hundratals andra kända butiker!

  2%
 • Till kampanjen →

  Allt för gamers!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Hos Hobbex hittar du självklart det allra mesta för gaming-hörnan där hemma!

 • Till kampanjen →

  Fynda reservdelar!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Missa inte fyndhörnan för reservdelar! Mängder av artiklar till superpris!

 • Till kampanjen →

  Fynda hos Hobbex!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Här finner du Hobbex stora REA-avdelning med mängder av roliga produkter till ett kraftigt reducerat pris!

Hobbex är ledande inom fritidsprodukter inom ett antal områden, såsom skytte, radiostyrt, musik och roliga prylar. Hobbex har tio fysiska butiker men säljer även sitt utbud på nätet. Ta del av stor erbjudanden av en rad av varierande och spännande produkter.

Så tar du del av en rabattkod hos Hobbex

Följ stegen nedan för att tillämpa en av våra kampanjkoder:

 1. För att hämta en aktuell erbjudandekod klickar du på den gröna textlänken VISA RABATTKOD.
 2. Koden måste du ange i kassan hos Hobbex, så spara den innan du klickar dig över till webbutiken. Det gör du smidigast via direktlänken här på sajten.
 3. På Hobbex.se väljer du ut dina favoritprylar och klickar på Köp för att lägga ned dem i varukorgen.
 4. När du vill fortsätta med beställningen trycker du på den orange knappen TILL KASSAN längst upp till höger i webbutiken.
 5. Nedanför dina varor i kassan ser du ett grått fält märkt RABATTKOD. I rutan därinunder ska du klistra in din sparade erbjudandekod från kampanj.com.
 6. Klicka därefter på Uppdatera och kika så att summan för köpet har korrigerats.
 7. Skriv in övriga uppgifter och skicka iväg din beställning. Vänta några dagar och ha kul med dina nya, extra billiga fritidsprylar från Hobbex!

Rabattkod hos Hobbex

Hobbex – för fritid, hobby, spex och lek

Hobbex grundades redan 1961 och den numera klassiska postorderkatalogen blev snabbt svenskarnas favorit för hobbyprodukter. Företaget lever kvar i födelsestaden Borås och släpper fortfarande en efterlängtad julkatalog varje år, men har efter några ägarbyten utökats med 17 fysiska butiker runt om i landet – plus nätbutiken Hobbex.se (och den europeiska versionen Hobbex.com). Sortimentet har också utvecklats genom åren och spännande nyheter tillkommer hela tiden. Idag erbjuder Hobbex ett stort utbud av teknikprylar och gadgets, som radiostyrda bilar, actionkameror, drönare och hoverboards. Men många Hobbex-klassiker, såsom byggmodeller, pilbågar, musikinstrument, leksaker och skämtartiklar, finns naturligtvis kvar i sortimentet. Och med våra kampanjkoder kan du köpa hem dina favoritprylar från Hobbex till extra roliga priser!

Gå till Hobbex→
 • Utgångna kampanjer

  • 30-70% Rabatt

   Roliga prylar till rabatterat pris.

  • Erbjudande!

   Nu är det kanon priser på HSP radiostyrda bilar.  Observera att du har endast 24 timmar dig att fynda.

  • Kampanj träning!

   Kampanjpriser på ett antal olika träningsprodukter för hemmet.

  • 20% rabatt!

   20% rabatt på alla pilbågar hos Hobbex.

  • Oktoberfest!

   Massa rabatterade priser på produkter som har med oktoberfest att göra.

  • 50% Rabatt!

   Snart är det halloween och hobbex firar detta med 50%. Så istället för att damma av förra årets maskeraddräkt, kan du fynda en helt ny. Erbjudandet gäller fram tills söndag 21/10.

  • Halloween kampanj!

   Massa fynd med priser eom endast gäller idag så skynda på att fynda!

  • Upp till 75%!

   Hobbex har sänkt massor av varor med upp till 75% rabatt!

  • RC-Bil 49:-

   Handla för över 200kr och ange rabattkoden i kassan så får du en rolig liten Micro Buggy radiostyrd bil för endast 49kr. Bilen har både stötdämpare och lampor. Ordinarie pris är 149kr, alltså 100 kronor i rabatt! Glöm inte att ange rabattkoden.

  • Halva priset!

   Idag är det den internationella kvinnodagen och det firar Hobbex.se med att ge 50% rabatt, till alla kvinnor och tjejer på alla varor inom “Roliga Prylar” och “Spel & Lek
   Använd rabattkoden för att ta del av erbjudandet.

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Hobbex och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!